2005-kullet fra Nylund har vært svært stabilt siden oppstarten, men i årets sesong har vi fått noen frafall. Det skapte tidvis en del administrasjon rundt kampene ettersom vi gikk fra 2 til 3 lag før sesongen. Da sesongen startet var vi 20 spillere, men var nede i 16 da seriestart nærmet seg. I løpet av sommeren har to nye spillere forsvunnet som følge av flytting. Tilveksten har ikke vært like bra, og vi er nå ei gruppe på 15 spillere.

Gruppa har bestått av følgende spillere :

Adrian Schou-Andreassen, Aleksander Eriksen-Svensen, Alfred Karlsen Thesen, Andreas Heusschen, Andreas Tjørhom, David Gundersen, Hans Lausten Knudsen, Mats Lea Monslaup, Lars Oddbjørn Lunde Rogne, Martin Andrè Odden, Storm Aleksander Skandsen, Sebastian Hardy Tverback, Eirik Vestbø Dahle, Adam Elmy, Marcus Knudsen og Odin Thomsen.

Vi har også vært svært heldig med trenerteamet som har bestått av 7 trenere :

Roel Heusschen, Gunnar Thesen, Magne Rogne, Mikal Dahle, David L. Knudsen, Knut Ove Kristensen og Eirik Tjørhom.

 

 

Årets sesong

Sesongen startet med en strålende seriekamp hjemme mot Forus & Gausel på selveste jubileumsdagen for Brodd. I et forferdelig vær viste guttene at vintertreningen hadde gitt resultater, og overbeviste til fulle.

Utover i sesongen har det blitt både opp- og nedturer i seriesammenheng, men det viktigste har vært å se at spillerne har utviklet seg individuelt og ikke minst lagmessig. I flere kamper har det vært tidvis strålende lagspill som har ført til flotte scoringer. Fotballforståelsen har økt betraktelig hos samtlige spillere, og for oss på sidelinja har vi blitt imponert opptil flere ganger.

Selv om gruppa har vært delt inn i tre lag, har den fremstått som en enhetlig og samlet gruppe. Samholdet mellom spillerne er sterkt, og det har derfor ikke bydd på noen problemer i forhold til å sjonglere rundt på lagene. I og med at de har trent sammen, har de også fungert godt sammen i kampsituasjoner uavhengig av hvem som har vært med.

På grunn av til dels mange kamper har det blitt stort sett med en trening i uka denne sesongen. Utover dette har vi også hatt noen få helgesamlinger som guttene har deltatt på, ikke minst da de tapte knepent på straffesparkkonkurranse mot ”Mamma-laget” i høstens storkamp på Midjord.

Turneringer

Også i år har det blitt en del turneringer (7 totalt), og vi har stort sett stilt med to lag i hver turnering. Årets første turnering var Sola Fotballs Nyttårsturnering i Åsenhallen. Videre har vi stilt med lag i følgende turneringer :

Tjensvoll cup, Randaberg Arena

Vaulen Vårcup

Grønt Gras, Kverneland

SR Bank-cup, Sola

Østerhus Cup, Ålgård

SR Bank-cup, Hinna

Årets høydepunkt var nok allikevel Sebra Cup i Kristiansand. Første helg i september satte 14 spillere seg i minibuss med retning Sørlandet. Vel framme i Kristiansand var det pizzakveld på Dolly Dimple’s, før det bar videre til Haumyrheia skole for overnatting i klasserom. Imponerende disiplin og noen timer søvn seinere var det klart for kamper, før dagen ble avsluttet med matkø, tryllekunst-show og fyrverkeri på kvelden. Søndagen ble det også tid til besøk i Dyreparken for store og små.