Vidar 2 - Brodd 2-5. Jørgen Bakkes mannskap har virkelig fått sving på sakene og har inntatt tabelltopp etter en enkel seier over Vidar søndags kveld. Fredag 1. juni er det Viking 3 som besøker Midjord for å kvesse klørne mot Bakkes mannskap. Kommer du for å støtte guttene i grønt og hvitt? Kampstart er kl. 18.00

Ta forresten å les hva skribent Ebbe Sivertsen skriver om Vidar 2 - Brodd:

Brodd’s juniorlag inntar tabelltoppen etter enkel seier på Lassa. I stekende varme kjørte et velspillende Brodd-lag over Vidar og kampen var i realiteten avgjort etter halve første omgang.

Etter omtrent 9 minutter klarer Brodd å opprettholde et stort trykk rundt Vidar sin 16-meter. Ballen fyker i været og Vidarkeeperen blir stående igjen litt passiv når Brage får stå alene på 7 meter og heade elegant i mål til 0-1.
7 minutter senere driver Stian i høy fart opp på høyresida og spiller Sondre nydelig igjennom. Han trekker ned til dødlinja og legger flatt inn på bakerste stolpe hvor Matheus enkelt kan bredside ballen i mål til 0-2. Midtveis i omgangen er det Matheus sin tur å sende en stikker til Stian som bruker farten til å løpe fra Forsvaret, runde keeper og sette inn ballen fra spiss vinkel til 0-3 og kampen virker allerede avgjort av et lag som vinner duellene og spiller effektiv en-touch-fotball.

Rett før pause blir det straffe da Galan blir felt av Vidars keeper. Vår toppscorer så langt i serien, Stian tar straffen men Vidar-keeperen er heldig og hiver seg riktig vei og blokkerer skuddet.

Andre omgang er bare 3 minutter gammel da Stian dribler seg ned og legger 45 grader ut til Trym som skyter via keeper inn til 0-4. Et kvarter senere er det Stian som kommer på nok et raid i stor fart. Legger ballen over til Anders som klinker til fra 20 meter til et praktfullt kremmerhus bak keeper til 0-5.

Med en så klar ledelse foretar Jørgen Bakke mange bytter så hele troppen får mye spilletid. Det preger nok laget og gir Vidar en gratissjanse til å kjempe seg tilbake. Brodd leder tross alt 0-5, og seieren ser ganske trygg ut. Varmen ser også ut til å tappe spillerne for mere krefter enn vanlig, så den siste halvtimen er mildt sagt litt uryddig: Etter 20 min kommer det et kanonskudd fra 16 meter som gir Vidar en inspirerende redusering til 1-5
8 minutter før full tid er det unødvendig mye klabb og babb i feltet og det ser ut som en Vidar-spiller står i offside, men dommer godkjenner og det står plutselig 2-5!

Det skjer ikke så mye mere i kampen og det viktigste var at det ble seier og tabelltopp med 10 poeng på 4 kamper!

Poengligaen: mål, assist, sammenlagtpoeng etter 4 kamper
Stian 5 5 10
Matheus 4 2 6
Trym 3 2 5
Galan 1 2 3
Jihad 2 1 3
Sondre 0 3 3
Clement 2 0 2
Ivo 1 1 2
Emre 2 0 2
Jens 1 0 1
Brage 1 0 1
Anders 1 0 1
Mathias 0 1 1
Marcus 0 1 1