Hinna 2 - Brodd 2-1. Brodds juniorlag tapte fortjent borte mot Hinna i sesongens siste bortekamp i 2.divisjon.

Vi stilte med 2 stk på benken til denne kampen, hvor en av disse var reservekeeper Burak Karaca som fikk 5 minutter som spiss mot slutten av kampen. Burak hadde forøvrig 100 % pasningssikkerhet, pasningen ut til Liam var av høy klasse. Dessverre endte ble det ikke mål ut av denne inngripenen som endte med avslutning av Mats Beneventi.

Jan Espen Runestad måtte gi seg med skade 10 minutter før pause, dermed måtte vi gjøre om på laget. Dessverre klarte vi ikke å komme oss til hektene grunnet byttene og at spillere måtte spille i "feil" posisjon frem til pausen. Vi spilte en meget habil 1. omgang og styrte for det meste av spillet, sjanser skapte vi også. Dessverre ødela de siste 10 minuttene en del av inntrykket.

I pausen gjorde vi noen grep som å gå over til 4-4-2 med 2 høyre backer som sentrale midtbanespillere (Mats og Eike) Noe som faktisk fungerte i 2. omgang. Selvfølgelig ikke opptimalt, men utifra forutsetningene var det solid. Etter 5 minutt ut i 2. omgang er innbytter Vetle frempå, han kunne kommet alene med keeper, men avslutter utenfor 16 meter til side for mål. 5 minutter senere er Vetle frempå igjen på samme vis og avslutter på samme vis. Denne gangen blir det ein flott scoring etter pasning fra Liam Nævdal Howarth.

Helt mot slutten av kampen er vi farlig frempå utligning, men det vil seg ikke for guttene som må ta til takke med ett surt 2-1 tap denne onsdags kvelden. Sesongen avsluttes onsdag 19. oktober hjemme på Midjord mot Midtbygden kl. 19.00.

KAMPFAKTA
Hinna - Brodd 2-1 (2-0)
Mål: Vetle Sevild
Assist: Liam Nævdal Howarth
Gule kort: Ingen
Dommer: God

Brodd: Mikael Landa - Mats Beneventi, Sondre Thorsen, Thomas Monslaup, Ask Holm Lahn (Burak Karaca fra 87) - Liam Nævdal Howarth, Jan Espen Runestad (Vetle Sevild fra 35), Thomas Eike, Petter Steinsland, Adam Oumar og Darwesh Jawhar

Børs:
*** Mikael Landa
**  Sondre Thorsen
*   Thomas Monslaup