Onsdags kveld tok Juniorlaget imot sterke Hundvåg til kamp på Midjord. Juniorlaget måtte klare seg uten hjelp fra guttelaget denne kvelden grunnet viktig kamp på torsdagen. Hundvåg kom derimot mannsterke med hele 7 spillere fra A-lagstroppen til denne kampen. Juniorlaget stilte med 13 disponible spillere til kampen, men det er i utgangspunktet godt nok.

I 1. omgang får vi ikke til så mye fint spill, men varter opp med hælflikker som ikke treffer der den skal og mye lange pasninger uten adressemotaker. Dermed kom som regel ballen tilbake til avsender. Men med ett hissig postbud som heller heiv ballen 2 ganger i Brodd sitt mål i 1. omgang. Altså 2 skikkelige driddmål i mot. Selv om spillet ikke er som det bør være, skaper vi 3-4 store sjanser i 1. omgang som ikke klarer å omgjøre til mål.

I pausen ble spillerene manet til å gjøre ting enklere og få til litt større bevegelser foran ballfører.

Hundvåg fortsatte med sitt høye press, men de klarte ikke å skape allverdens mot vårt forsvar som hadde god kontroll på Hundvåg spillerene, til tross for baklengsene som vi egentlig gir til Hundvåg. Vi spiller mye bedre fotball i 2. omgang og skaper masse. Både i overganger og i etablert angrepsspill. Det er derfor utrolig frustrerende å se at vi misbruker sjanse på sjanse. Vi satser mer og mer framover, noe som resulterer i store rom bak hos oss. Noe som igjen resulterer i at Hundvåg kan punktere kampen til 3-0. Vi spiller faktisk en meget solid 2. omgang uten å få resultat utav det, så det må vi ta med videre.

Kampen ender med 3-0 tap mot divisjonens beste lag.

KAMPFAKTA
Brodd - Hundvåg 0-3 (0-2)
Gule kort: Thomas Monslaup og Sander Hauan
Dommer: God kontroll
Tilskuere: 30 (kom og gikk :) )

Brodd: Mikael Landa - Thomas Eike, Sondre Thorsen, Thomas Monslaup, Ask Holm Lahn (Vetle Sevild fra 70) - Darwesh Jawhar (Ask Holm Lahn fra 83), Rene Ramstad, Sander Hauan, Farzad Navaie, Vetle Sevild (Petter Steinsland fra 55) - Jan Espen Runestad (Adam Oumar fra 50)

Børs:
*** Thomas Monslaup
**  Sondre Thorsen
*   Sander Hauan

Neste kamp: Brodd - Vardeneset 25. september kl. 18.00