Buøy - Brodd jr. 1-0. Juniorlaget spilte siste kamp før sommerferien borte mot Buøy. Ett lag vi slo 4-2 på hjemmebane. I strålende vær og knallhard fotballbane lå alt til rette for en underholdende kamp på Hompen. Vi kan oppsummere kampen veldig enkelt. Brodd fant ikke målet, når de først fant det vartet Buøys keeper opp med strålende redninger. Buøy fant målet på det ene besøket de hadde på vår banehalvdel etter corner like før pause.

Sjeldent har publikum blitt underholdt med så mange sjanser i løpet av en kamp. Det var minst 20 store målsjanser fordel de grønne fra Storhaug. Så hva gjøres egentlig på treningsfeltet? Joda, vi øver på å score mål :)

Dagens mest underholdende: Simon Richter måtte jobbe litt ekstra på jobb, så han kom gående rolig til innbytterbenken i troen på at vi hadde spilt 25 minutter av 1. omgang. I realiteten gjensto det 15 minutter av kampen. Ettersom dette var Simons siste kamp i Broddtrøyen var det viktig for trener å få Simon innpå raskest mulig. Så han gikk for å varme opp, selv om han sa an var klar. Så fikk han tilslutt innpå banen. Simon fant ikke ut før etter kampslutt at kampen var i sluttminuttene. Han forsto heller ikke stuntet til trener på ett corner når han kastet keeperen frem "like før pause" Så litt humor ble det etter kampen.

Dette var siste kampen for Daniel, Simon og Jonatan som nå kommer til å studere videre en annen plass. Det er også en del andre spillere som er usikre. Vi er lite spillere fra før av, så blir spennende å se hvilket lag vi har etter sommeren.

Juniorlaget vant 3 kamper, spilte 3 uavgjort og tapte 4 kamp i vårsesongen. De 4 tapene endte kun med 1 målstap. Så vi spiller i utgangspunktet jevnt med alle lagene i serien. 

Buøy - Brodd 1-0
Gule kort: Daniel Nårstad
Dommer: Har sett bedre begge veier
Tilskuere: God stemning og kjekk hund

Brodd: Jonatan Sharoni - Thomas Eike, Marus Laursen, Liam Nævdal Howarth, Ask Holm Lahn - Darwesh Jawhar, Robin Hagland, Trym Schjølberg Sivertsen, Farzad Navaie, Daniel Nårstad og Adam Oumar

Innbyttere inn etter 55 min: Ole Steinkopf Johnsen, Martin Sørbø, Mads Bjelland og Casper Aalen Norseng
Innbyttere inn etter 80 min: Simon Richter

Børs: 
*** Trym Schjølberg Sivertsen
**  Robin Hagland
*   Thomas Eike