Brodd - Hinna 1-1 / Midtbygden - Brodd 3-3. Juniorlaget har slitt med utellingen i det siste, men fikk en opptur mot Midtbygden når dem lå under 2-0 og 3-1 i løpet av kampen, men allikevell fikk med seg 1 poeng fra kampen. Mot Hinna var de mer uheldige når de leder 1-0 til dommerens klokke bikker 90 minutter og Hinna får sin ufortjente utligning.

I kampen mot Hinna styrte vi det meste av kampen, men slet litt foran mål. Det var derfor greit at vi fikk straffe midtveis ut i 2. omgang. Sondre Thorsen er som regel sikker fra 11 meteren, men i kampen mot Hinna gikk det ikke veien. Keeperen gikk rett vei og avverget dermed scoring. 10 minutter senere får vi straffe på nytt, når en av Brodds spillere blir revet ned i 16 meteren. Denne gangen er det Blazej som tar seg av straffen og setter den i mål. Dessverre for Brodd klarer Hinna å levere en scoring i det siste spilleminuttet som gjør at Hinna får med seg ett veldig heldig poeng.

K A M P F A K T A
Brodd - Hinna 2  1-1 (0-0)
Mål: Blazej Pachulski
Gule kort: Robin Hagland
Dommer: Ronald Urban (God kontroll)

Brodd: Mads Bjelland - Thomas Eike, Liam Nævdal Howarth, Sondre Thorsen, Ask Holm Lahn - Daniel Nårstad, Robin Hagland, Simon Richter, Rene Ramstad - Darwesh Farmarzi og Adam Oumar

Benyttende reserver: Vetle Sevild, Martin Sørbø, Mats Skretting Beneventi, Blazej Pachulski og Farzad Navaie

Børs:
*** Liam Nævdal Howarth
**  Daniel Nårstad
*   Thomas Eike

___________________________________________________________________________________________________________

I kampen mot Midtbygden begynte stresset allerede på ferjekaien når Norled plutselig hadde forandret rutene, slik at vi fikk mye mer å tenke på enn det vi trengte. Fra før av var vår faste stopperduo ute med skade og sykdom. Vi prøvde oss dermed med en småsexy 3-2-4-1 variant i 1. omgang før vi gikk over til en smule mer offensvi 3-1-4-2 formasjon i 2. omgang.

Det finnes ikke tvil om hvilket av lagene som var mest spillende, Brodd prøvde å spille fotball på gresset. Imens Midtbygden visste at de kunne vinne kampen med å trøkke til i duellene og slå lange baller. De slo oss nesten. De scoret 2 ganger i 1. omgang, begge scoringene kom ikke overraskende på dødball. Mål nr. 2 blir Daniel Nårstad kraftig dyttet av spiller nr. 5 som plutselig står helt alene og bare kan spasere ballen i mål. Heldigvis ble vi ikke med på den samme krigen, men ønsket heller å spille fotball.

I 2. omgang kjører vi en litt mer offensiv formasjon og tenker kanskje litt enklere enn i 1. omgang. Det gir resultater når Robin fint slår ballen ut til Simon som smeller ballen opp i tverleggeren og inn i mål. En flott redusering til 2-1, en meget fortjent sådan. Skuffelsen var derfor stor når Midtbygden igjen finner målet midtveis i 2. omgang. og går opp til 3-1.

Men i denne kampen var det ikke snakk om å gi opp, vi visste vi var bedre enn de. I tillegg merket vi at Midtbygden begynte å bli slitne. Det luktet også Adam som gjorde forsvaret til Midbygden svimle før han kontant slengte ballen nede i høyre hjørne for keeper. En meget solid avslutning. Da var det spilt 77 minutter av kampen. 5 minutter senere tar Blazej ett innoverskrudd corner som ikke klarer å bli klarert av forsvaret. Tilslutt hamrer Simon ballen i mål, den skulle rett og slett inn i målet til Midtbygden. Dermed sto det 3-3 når det gjensto 7 minutter av kampen. Vi kjørte virkelig på for vinnermålet og Adam var meget nærme på å avgjøre det hele. Men vi klarte aldri å få vinnermålet, men kampen i seg selv var en opptur. Vi viser kraftig lagmoral når vi henter inn en 3-1 ledelse. Guttene hadde fortjent alle 3 poengene, men måtte nøye seg med 1 poeng.

Vi har nå spilt halve sesongen. Vi har spilt 9 kamper. 3 seirer, 3 uavgjort og 3 tap. Merk at de 3 tapene er med kun 1 mål. Det er utrolig frustrerende å tenke på at vi har vært så nærme i hver kamp, i tillegg ser vi at ingen av lagene skal klare å utklasse oss. Så i utgangspunktet en god vårsesong der marginene ikke har vært helt på vår side.

K A M P F A K T A
Midtbygden - Brodd 3-3 (2-0)
Mål: Simon Richter 2 og Adam Oumar
Assist: Robin Hagland og Blazej Pachulski
Gule kort: Ingen
Dommer: Osvald Høyland (Slo hardt ned på vår dytting, så dessverre ikke når Midtbygden dyttet)

Brodd: Mads Bjelland - Thomas Eike, Daniel Nårstad, Ask Holm Lahn - Trym Schjølberg Sivertsen (Rene Ramstad fra 68), Rene Ramstad (Vetle Sevild fra 46) - Darwesh Jawhar (Adam Oumar fra 46), Farzad Navaie (Darwesh Jawhar fra 68) , Robin Hagland (Farzad Navaie fra 72), Blazej Pachulski (Trym Schjølberg Sivertsen fra 85) og Simon Richter

Børs: 
*** Simon Richter
**  Blazej Pachulski
*   Robin Hagland