Vardeneset - Brodd Jr. 4-3. Juniorlaget har slitt med å ta poeng i det siste og fikk det tøft mot Vardeneset. Juniorlaget måtte klare seg uten 5 sentrale brikker i laget når Jonatan, Liam, Sondre T, Preben og Simon ikke kunne stille til start.

Vi fikk tidlig en i trynet tidlig i kampen, men Darwesh jobbet til seg ballen etter en duell med keeper rundt 16 meter streken. Han vant duellen og kunne trille ballen enkelt i mål til 1-1. 10 minutter senere er Robin servitør på ett frispark hvor han finner pannen til Vetle som styrer ballen tilbake hvor den kom fra, slik at keeper ikke hadde sjanse til å nå tilbake igjen. Slik at vi ledet 2-1 halveis ut i 1. omgang. Vardeneset skulle komme tilbake og utlignet til 2-2 like før pause.

I 2. omgang slet vi med å skape sjanser, nå skapte ikke Vardeneset så mye heller. Men de scorte på de sjansene de fikk og ledet 4-2 10 minutter før slutt. Adam var frempå 5 minutter før slutt og satte en retur fra ett frispark i mål. Men vi klarte aldri å sette det ekstra lille presset på VBK. Dermed vant Vardeneset kampen 4-3. Nok en kamp der vi taper med 1 mål. Nå har vi 3 kamper som er tapt med 1 mål. Nå er det på tide å snu trenden til vår fordel i neste kamp mot Hinna.

Vardeneset - Brodd 4-3 (2-2)
Mål: Darwesh, Vetle og Adam
Assist: Robin
Gule kort: Ingen
Dommer: God kontroll

Brodd: Mads Bjelland - Thomas Eike, Marcus Laursen, Daniel Nårstad, Ask Holm Lahn (Mustafa Sarikurt fra 68) - Blazej Pachulski (Ole Steinkopf Johnsen fra 55), Robin Hagland, Rene Ramstad (Farzad Navaie fra 65), Trym Schjølberg Sivertsen, Vetle Sevild (Heine Røise fra 55) - Darwesh Jawhar (Adam Oumar fra 68)

Børs:
*** Darwesh Jawhar
**  Vetle Sevild
*   Mads Bjelland