Hundvåg - Brodd 4-3. Juniorlaget ser ut til å spore litt av i forhold til hvordan man spiller fotball, der man også sliter med å ha troen på egne og andre ferdigheter. Det hjelper ikke akkurat på å få 2 kjappe mål i fleisen på corner i mot allerede etter 10 minutter. 2-0 scoringen burde absolutt vært avblåst for bruk av hånd som de dro nytte av i scoringen. Dessverre fikk ikke kamplederen med seg dette. Vi sliter voldsomt med å få til eget spill og misser for mye på pasningsspillet. Det flyter heller dårlig for tiden. Men vi kommer til muligheter og etter 23 minutters spill får Simon ballen på høyre siden som han fint slår inn til Liam som stuper inn reduseringen til 2-1. Hundvåg går rett i angrep like etterpå og får altfor enkelt dra seg forbi forsvaret før spissen setter ballen i mål bak en utspilt Jonatan bakerst i buret. 3-1 står seg til pause.

Like etter pause får vi en solid ball i trynet når Hundvåg får straffe etter noe som ser ut som en dytt fra en av våre spillere i en Hundvågspiller. Ser ut som en grei straffe fra sidelinjen. Straffen settes i mål, men Jonatan er etter den, men får ikke nok kraft i hånden til å stoppe ballen fra å gå i mål. Så det så tungt ut med tanke på poeng i kampen mot Hundvåg.

10 minutter ut i 2. omgang slår Sondre Thorsen ett frispark rett i mål etter mye forstyrrelse foran Hundvågs keeper. Dermed fornyet håp om poeng. Vi har 2 store sjanser etter scoringen, bare en god keeper hos Hundvåg forhindrer ny redusering for Brodd. Hundvåg er gode som kjemper oss ut av stilen og vi sliter med å holde høyt nok pasningstempo når Hundvåg sine spillere hele tiden er på farten. Vi skulle få en redusering til med Sondre Thorsen som er sikker på straffe etter 85 minutters spill. Vi klarte ikke å sette det nødvendig presset de siste 10 minuttene for å få 1 poeng, dermed stakk Hundvåg av med alle 3 poengene.

Nå venter en meget tøff kamp borte mot Vardeneset 25. mai, kan vi snu trenden her???

K A M P F A K T A
6. serierunde
Hundvåg - Brodd 4-3 (3-1)
Mål: Sondre Thorsen 2 og Liam Nævdal Howarth
Assist: Simon Richter
Gule kort: Ask Holm Lahn, Sondre Thorsen, Robin Hagland og Blazej Pachulski
Dommer: Joakim Stokkenes

Brodd:  Jonatan Sharoni - Mustafa Sarikurt (Thomas Eike fra 46), Daniel Nårstad, Mads Bjelland (Sondre Thorsen fra 37), Ask Holm Lahn - Simon Richter, Robin Hagland (Adam Oumar fra 60), Preben Schjølberg Sivertsen (Rene Ramstad fra 70), Rene Ramstad (Blazej Pachulski fra 46) - Darwesh Jawhar (Martin Sørbø fra 60) og Liam Nævdal Howarth

Børs:
*** Sondre Thorsen
**  Liam Nævdal Howarth
*   Adam Oumar