Brodd - Sola 1-1. Juniorlaget hadde onsdags kveld muligheten til å innta tabelltopp med seier over Sola, men det skulle bli enklere sagt enn gjort. Det virker som om vi sliter voldsomt med å spille på vår egen hjemmebane. Mye slurv i pasningsspillet og veldig mange som føler de må gjøre ting på egenhånd. Langt vekk ifra det som vi blir enige om i garderoben. For skal det bli 3 poeng må vi følge kampplanen alle mann alle. Dessverre manglet det mot Sola pasningstempo, bevegelse og ikke minst spillerglede.

Guttene virket ikke tilstede, men tok ledelsen 1-0 etter at Blazej tar ett kjapt frispark midt på banen som Thorsen får i beinå. Han slår en flott pasning i bakrom hvor Preben tar ned fint og runder keeper før han setter ballen i nettet bak en utspilt keeper etter 18 minutters spill. Det har seg faktisk slik at vi har tatt ledelsen i alle våre 5 spilte kamper så langt i sesongen. 3 har endt i seier, 1 i uavgjort og 1 i tap.

Like før pause får Sola straffespark når en Sola spiller blir felt innenfor 16 meteren. En avgjørerse spillerene ikke likte, men så riktig ut fra vår plass på benken. Straffen blir sikkert satt i mål til venstre for Jonatan bakerst hos Brodd. 1-1 sto seg til pause. Her gjorde vi 3 bytter, vi kunne nok også gjort flerne bytter. For det vi gjør utpå banen imponerer ingen.

I 2. omgang fortsetter mye av slurvet både hos Sola og hos Brodd. Vi brenner flerne store muligheter, ettersom Sola måtte sette en utespiller i mål er det bare spillerene selv som vet hvorfor det ble avfyrt så lite skudd på mål. Til og med frispark på 16 meter hvor ballen kan sendes hardt i keeperhjørnet ble aldri avfyrt. Det er ikke rart at treneren blir tynn i håret når vi ikke får til enkle ting på banen. Vi er uheldige som ikke klarer å få med oss alle 3 poengene, men vi er også heldig på at Sola ikke tar med seg alle 3 poengene til Sola. Dere får tolke det slik dere vil. Uansett ble det 1 poeng til guttene i grønt mot tabellnabo Sola. Nå venter lokalderby borte mot Hundvåg, spår nok en jevn kamp her.

K A M P F A K T A
5. serierunde
Mål: Preben Schjølberg Sivertsen
Assist: Sondre Thorsen
Gule kort: Blazej Pachulski
Dommer: Slet med offsideavgjørelser og fordelsparagrafen. Klarte seg ellers bra.

Brodd: Jonatan Sharoni - Mustafa Sarikurt (Adam Oumar), Daniel Nårstad (Trym Schjølberg Sivertsen fra 72), Sondre Thorsen, Ask Holm Lahn - Rene Ramstad (Daruesh Jawhar fra 46), Simon Richter, Preben Schjølberg Sivertsen, Thomas Eike - Robin Hagland og Blazej Pachulski (Liam Nævdal Howarth fra 46)

Brodd:
***  Jonatan Sharoni
**   Preben Schjølberg Sivertsen
*    Simon Richter