Brodd - Vaulen 1-2. Brodd møtte onsdags kveld tabellnabo Vaulen til kamp på Midjord, før kampen sto begge lagene med full pott. Det var derfor duket for toppkamp i Juniorserien. Vi tar tidlig ledelsen etter allerede 3 minutters spill av 1. omgang. Amado slår en fin stikker til Robin på Brodds høyre kant hvor han slår ballen hardt inn langs bakken som ender opp på bakerste stolpe hvor Preben enkelt kan bredside ballen i mål til 1-0.

Vi har rimelig god kontroll på Vaulen som ikke skaper noe som helst i 1. omgang, men vi sliter voldsomt i oppbyggingsfasen og prøver å spille på små marginer. Noe som gir overgangsmuligheter for Vaulen. Vi skaper 3-4 greie sjanser til i 1. omgang som vi ikke får omgjort i scoring.

Så skjer det som oftest skjer når Juniorlaget tar en tidlig ledelse, det er at vi slipper inn enkle mål. Når klokken passerer 60 minutt misser forsvaret på en klarering slik at Vaulens spiss kommer alene med Mads Bjelland å han gjør ingen feil. Dermed utligning til 1-1. 5 minutter senere skjer noe av det samme, vi får ikke til den enkle klareringen og Vaulen kommer igjen alene med Mads Bjelland og setter ballen i mål til 2-1 ledelse for Vaulen. 

Selv om vi går over til 3 mann bak klarer vi ikke å få til den fortjente utligningen mot slutten av kampen. Ett veldig surt tap i en kamp vi burde tatt med oss alle 3 poengene. Vi håper på å revansjere oss allerede i neste kamp hvor vi møter Tasta.

K A M P F A K T A
3. serierunde
Brodd - Vaulen 1-2 (1-0)
Mål: Preben Schjølberg Sivertsen
Assist: Robin Hagland
Gule kort: Ingen
Dommer: Ronald Urban (Bra)

Brodd: Mads Bjelland - Thomas Eike (Vetle Sevild fra 70), Sondre Thorsen (Daniel Nårstad fra 83), Liam Nævdal Howarth, Ask Holm Lahn (Mustafa Sarikurt fra 55) - Amado Ahmed, Simon Richter (Adam Oumar fra 70), Rene Ramstad (Daruesh Faramarzi fra 55), Preben Schjølberg Sivertsen, Daniel Lindanger (Blazej Pachulski fra 66) og Robin Hagland

Børs:
*** Thomas Eike
**  Amado Ahmed
*   Preben Schjølberg Sivertsen