Vaulen - Brodd 0-4. I kaldt og stille høstvær på Vaulen Beach Arena fikk endelig Brodd sine Juniorer endelig spille kamp igjen, forige kamp ble spilt for 3 1/2 uke siden. Ett noe merkelig oppsett som gjør at vi ikke avslutter sesongen før 28. oktober.

Uansett så var det tabellnabo Vaulen som var onsdagens motstander for Juniorlaget som virkelig har begynt å fungere sammen som et lag. I kulden på Vaulen styrte Brodd hele 1. omgang og tillot kun sporadiske baller inn på deres egen banehalvdel. Vi måtte inn med ullteppe til Jonatan som voktet buret for Brodd, slik at han skulle ungå frostskader der han sto. Fremover så stoppet det litt opp inne i Vaulens 16 meter, men vi skulle nå klare å finne nettmaskene før pause for det.

Etter 37 minutters spill motar Ask ballen på sin venstre side på flott vis, tar med seg ballen litt før han legger hardt ballen inn på første stolpe. Ballen ruller gjennom målgården hvor den tilslutt ender opp på bakerste stolpe hvor Mats Beneventi enkelt kan bredside ballen i mål til fortjent 1-0 ledelse. Ledelsen sto seg forøvrig til pause.

Etter at pausepraten var tatt tok Preben ordet i garderoben der han forklarte hvordan vi skulle komme frem til flerne sjanser, etter å ha forklart på litt uforklarlig vis tok Sander Hauan ordet for å forklare enkelt hva Preben forklarte. Mer trekanter og veggspill. Dermed sagt så gjort, for etter 2 minutter i 2. omgang oppstår det en trekantsituasjon som innebar veggspill der Preben finner Simon som kommer litt skrått mot keeper, men avlsutter knallhardt i mål til 2-0 ledelse. Slik tar vi ut teori i praksis på Juniorlaget.

Etter scoringen kunne vi roe ned litt på spillet, men vi roet kanskje litt vel mye ned ettersom Vaulen prøvde å komme seg inn i kampen. Iskald Jonatan måtte i det 55 minutt kaste fra seg ullteppet å gjøre en god redning på et skudd som forandret retning.

Vi hadde etter skuddet fra Vaulen mye ballinnehav og etter 60 minutt satte vi innpå to spillere fra 14 årslaget, fra før av hadde vi en fra 14 årslaget på banen.

De siste 10 minuttene satte vi inn et lite ekstra gir, noe Vaulen ikke hadde mulighet å være med på. Så 6 minutter før slutt er Henrik Kindingstad på farten hvor han tråkler seg gjennom en av Vaulens forsvarere før han lader kanonen med sin venstre!!! fot og setter ballen i mål nede til venstre for keeper. En ufattelig deilig scoring som utløste store gledesscener blant spillerene og støtteapparat. Grunnen til det er Henriks iherdige innsats for laget som nå ble belønnet med en velfortjent scoring. Etter scoringen satte vi frem Liam som spiss, han omtaler seg ofte med hashtag #Liamforstriker2015 så han fikk sjansen de siste 5 minuttene på topp. Forøvrig: Liam leverte varene på topp også. Han får en flott pasning av Simon hvor han legger ballen tilrette på 16 meters streken og hamrer ballen i mål oppe til venstre for keeperen, en klassisk spissavslutning som gav 4-0 ledelse.

Liam har lenge ytret ønske om å spille på topp, men har fantastiske egenskaper som stopper i tospann med Sondre Thorsen som utfyller seg på en fantastisk måte. Gårsdagens kamp spilte begge til toppkarakter.

Juniorlaget er dermed sikret en flott 3. plass på tabellen etter en råsterk høstsesong med 6 seirer og 1 tap. Laget lå før sommeren på en 3. siste plass. Det gjenstår 2 kamper mot henholdsvis Bryne og Hinna.

Vaulen - Brodd 0-4 (0-1)
Mål: Mats, Simon, Henrik og Liam
Assist: Ask, Preben og Simon
Gule kort: Ingen
Dommer: God

Brodd: Jonatan Sharoni - Mustafa Sarikurt (Marcus Lausen fra 60), Liam Nævdal Howarth, Sondre Thorsen, Ask Holm Lahn - Mats Beneventi (Trym Schjølberg Sivertsen fra 60), Preben Schjølberg Sivertsen, Simon Richter, Sander Hauan - Casper Aalen Norseng (Henrik Kindingstad fra 68), Robin Hagland (Ole Steinkopf Johnsen fra 68)

Børs:
*** Liam Nævdal Howarth
**  Sondre Thorsen
*   Mustafa Sarikurt