Tasta 2 - Brodd 2-3. Juniorlaget har nå på de siste 5 kampene plukket med seg 12 av 15 poeng og har dermed befestet sin posisjon på 3. plass. Vårsesongen hadde vi gode kamper, men som oftest stang ut. Det er derfor kjekt å se gleden i laget når det går vår vei. Ingenting er kjekkere enn å vinne fotballkamper.

Gårsdagens kamp mot Tasta ble spilt i strålende høstvær og 20 grader på det varmeste, enkelte regndrypp her og der fikk vi nå tåle. I 1. omgang fikk vi en pangåpning på kampen etter bare 4 spilte minutter når Sondre Thorsen slår ein flott ball i rom til Stian som tar med seg ballen og er alene med keeper, der han er sikker som banken og gir Juniorene ledelsen 1-0. Etter scoringen detter vi totalt sammen og tror det meste skal gå av seg selv. Noe jeg kaller for "tidlig mål syndromet" Det betyr om vi selv scorer tidlig mål, så får vi det for oss at det blir en enkel kamp og taper tilslutt.

Etter ca 20 minutters spill er det Tasta som utnytter slurv og får utlignet til 1-1 og sånn som vi opptrådte i denne 1. omgangen var vi heldige som gikk til pause med 1-1. Hadde det ikke vært for en super opplagt Jonatan bakerst kunne det fort vært avgjort i favør Tasta. Jonatan vartet opp med 2 helt fantastiske redninger noe som gjorde at vi holdt oss inne i kampen. Det var derfor mange bøyde hoder i garderoben når det var pauseprat. En pauseprat som gikk fra bøyde hoder til energiske og supergira gutter på vei ut av garderoben igjen, samt en sjokkert assistent trener i Rune Røisland som ikke helt forsto hva som skjedde.

Etter 60 minutters spill stresser Simon en Tasta forsvarer såpass mye at han vinner ballen og får lagt inn på første stolpe hvor Preben dukker opp og får satt ballen i hjørnet, lignet mye stressinnleggsvarianten vi hadde på søndagens trening. Så vi var nok en gang i ledelsen, men så får vi et surt mål rett i trynet like etterpå og dermed 2-2. 

Vi gav ikke opp denne kampen, denne kampen skulle vi vinne om det så skulle koste oss blod, svette og tårer. Så 4 minutter senere slår Simon en flott stikker til Robin som når ballen akkurat foran en utrusende keeper som blir rundet og Robin kan sette ballen enkelt i mål til en 3-2 ledelse.

De siste 20 minuttene ble en solid prøvelse for guttane som sprang, kjempet og gav 110 % for at alle 3 poengene skulle bli med til Midjord. Det var nervepirrende for oss sto på siden og så hvordan det ble kjempet for livet. Spillerene haltet, hev etter pusten og noen av spillerene sprang rundt med dundrende hodepine bare for å få med seg 3 poeng. Noe dem klarte, en fantastisk lagseier som smakte ufattelig godt.

Fantastisk kjekt å se Vetle som spiller sin første Juniorkamp legger ned en meget solid innsats og viser frem flotte kvaliteter.

Det å sette børspoeng etter en slik kamp er ett mareritt, veldig vanskelig å sette poeng på innsats, kontra kvalitet og andre flotte ting. Alle mann alle som var på banen i denne kampen fortjener maks score etter innsats. Nå ser vi frem til neste kamp som er mot Forus & Gausel som vi har tapt 2 kamper mot denne sesongen. Klarer vi skalpen i kamp nr. 3?

 

K A M P F A K T A
Tasta 2 - Brodd 2-3 (1-1)
Mål: Stian, Preben og Robin
Assist: Simon 2 og Sondre T.
Gule kort: Stian og Robin* litt usikker på om det stemmer
Dommer: Arild Furu (klarte seg bra)

Brodd: Jonatan Sharoni - Denis Ranjan, Sondre Thorsen, Ask Holm Lahn (Ole Steinkopf Johnsen fra 83), Mustafa Sarikurt (Sebastian Almo fra 46) - Sondre Monslaup, Simon Richter, Preben Schjølberg Sivertsen, Ole Steinkopf Johnsen (Stian Nielsen fra 75)- Stian Nielsen (Henrik Kindingstad fra 20, Vetle Sevild fra 62) og Robin Hagland

Børs:
*** Jonatan Sharoni
**  Simon Richter
*   Robin Hagland