Brodd - Våganes 5-0. I strålende høstvær på Midjord onsdags kveld tok Brodd imot Våganes til seriekamp. I vårsesongen ble det 5-3 seier på bortebane, men på hjemmebane lot vi ikke Våganes få score på oss. Det lille som kom fra Våganes ble stoppet av Burak bakerst. Før kampstart fikk vi vite at protesten mot Hinna gikk gjennom og får dermed tilkjent seieren og 3 poeng. Det betyr nå at Juniorlaget innehar 3. plass på tabellen.

Det så mørkt ut for Juniorlaget etter Dana Cup og de første treningene til høstsesongen, mange hoder som så ned i bakken istedenfor opp og frem. Per dags dato ser det mye lysere ut for Juniorlaget som har funnet tilbake gløden og lysten på å spille fotball, i tillegg til at vi slipper til den yngre garden på banen som viser positivt igjen.

I selve kampen mot Våganes fikk vi ikke ting helt til å klaffe i 1. omgang, men vi hadde noenlunde god kontroll og lot ikke Våganes komme til noen som helst farligheter. Fremover for vår del var Denis frisk, å viste spor av kvaliteter når han finner Stian på vei gjennom mot Våganes sitt mål, han får avsluttet på keeper første gangen, men får satt returen i mål til 1-0 ledelse. 20 minutter senere er det Ask som tar med seg ballen til midtbanen hvor han slår en fantastisk pasning til Robin på 16 meter så tar med seg ballen litt bort fra mål før han bruker sin venstrefot til å sende avgårde ett skudd mellom beinet til en Våganes forsvarer og ned til venstre for keeper og 2-0 til Brodd, en ledelse som sto seg til pause..

I pausen virket ikke laget særlig fornøyd med sine prestasjoner, noe som ofte er en god ting for en bedre 2. omgang. Er bedre når det kommer fra spillerene selv enn fra treneren. Stikkord for 2. omgang var pasningstempo og bevegelse rundt for å skape mer.

Vår 3-0 scoring kommer etter ca. 60 minutters spill når Denis blir felt 20 meter fra Våganes sitt mål etter et flott raid på sin høyre side. Frisparket ekspederer kaptein Thorsen hardt i mål til høyre for keeper og feirer slik bare Thorsen kan. Det var vist ikke godt nok med bare et mål, så nå ønsket han seg et mål på cornet og lot Simon få ta corneren fra venstre. Simon skrur corneren inn i møljen foran mål hvor tilslutt Thorsen hiver seg rundt på halv volley og sender ballen i mål til 4-0.

Det skulle altså for det meste dreie seg om Brodd i denne kampen, så her stresser vi ikke med å skrive om alle sjansene vi hadde i kampen, til det har jeg for liten husk og ser som bortkastet tid.

Vi skulle også få til vår femte scoring for kvelden når Henrik får en flott stikker på sin høyre side som han tar med seg å får lagt hardt og godt inn til en møtende Preben som avslutter ballen i krysstangen, Simon tar returen og sender den i bakken og opp mot tverrliggeren som keeper såvidt kommer borti, men Preben får satt frem hodet og får satt ballen i mål til 5-0 ledelse som også blir sluttresultatet.

Neste kamp for Juniorlaget nå blir borte mot Tasta mandag kl. 20.00

K A M P F A K T A
Brodd - Våganes 5-0 (2-0)
Mål: Sondre T (2), Robin, Stian og Preben
Assist: Denis (2), Simon 2 og Ask
Gule kort: Ole Steinkopf Johnsen
Dommer: Frode Kleppa (God)
Tilskuere: 30, kjekt å se så mange på vollen onsdags kveld


Brodd: Burak Karaca - Thomas Eike Kuhn (Marcus Laursen fra 60), Sondre Thorsen, Ask Holm Lahn, Mustafa Sarikurt (Trym Schjølberg Sivertsen fra 60) - Mats Skretting Beneventi (Henrik Kindingstad fra 62), Preben Schjølberg Sivertsen, Denis Ranjan, Simon Richter (Stian Nielsen fra 80) - Robin Hagland og Stian Nielsen (Ole Steinkopf Johnsen fra 60)

Børs:
*** Sondre Thorsen
**  Denis Ranjan
*   Mats Skrettning Beneventi