Hana - Brodd Jr 1-2. En turbulent sommer og en heller dårlig oppladning til høstsesongen har egentlig gitt ok resultater for Juniorlaget sett i betraktning av omstendighetene. Vi har i løpet av sommeren, starten av høstsesongen mistet hele 6 spillere på Juniorlaget, men nå gror det godt nedover i ungdomsavdelingen. Til onsdagens kamp mot Hana stilte juniorlaget med 3 debutanter på benken hvor 2 av spillerene er 14 år.

Lagmoralen er fortsatt tilstede blant dem som er igjen og lysten til å vinne kan ingen ta fra dem. I 1. omgang har vi god kontroll bakover på banen, Hana kommer ikke til noen farlige varianter i 1. omgangen. Vi kan ikke skryte på oss at vi fikk til så altfor mye vi heller, men vi var nok hakket bedre. Bare slurv med flerne av våre pasninger ødela inntrykket av 1. omgangen. Debutant Trym Schjølberg Sivertsen fikk sin debut når Robin Hagland må ta en liten pause etter at han fikk seg en solid knottetakling 7 minutt før pause. Trym viste allerede før pause lovende takter i det lille han fikk spille før pause. Nærmest før pause var not Stian Nielsen som smalt avgårde ett skudd i tverrleggeren fra 20 meter.

I 2. omgang gikk Robin inn på topp sammen med Stian og Trym fikk spille sammen med sin broder sentralt på banen. Det skulle gi gode resultater for Juniorlaget. Etter 50 minutters spill vinner Trym ballen på egen banehalvdel og får gitt ballen videre til Robin som setter fart mot Hana sitt mål, og når alle tror Robin skal slå ballen videre ut til Ole på venstrekanten finner han Stian med en skjult delikat pasning på høyre siden. Stian runder altså keeper og smeller ballen opp i nettaket til 1-0 ledelse, en nydelig scoring.

Nå var vi virkelig i støtet og skapte mye fremover på banen samtidig som vi gjorde Hana usikre. Når vi så hadde spilt 5 minutter til av 2. omgang får nok en gang Trym tak i ballen, denne gangen finner han storebror Preben som lekkert chipper ballen over en av Hanas forsvarere før han fyrer avgårde et skudd på volley som smyger seg opp i vinkelen, en meget lekker scoring av Preben. Ligger nok oppi årets mål kåringen.

Når det gjenstår 30 minutt på dommerens klokke gjør vi klar for 2 nye debutanter når Sebastian Almo og Marcus Laursen entret banen. Vi skaper store sjanser fremover på banen og har muligheten til å punktere kampen helt, men istedenfor får Hana sendt ballen gjennom vårt forsvar sånn at Hana reduserer til 1-2. Selv om vi egentlig har god kontroll bakover, var det like nervepirrende hver gang Hana hadde ballen etter reduseringen. Vi har en uskreven regel at vi skal rote bort poeng når vi tar ledelsen først og slipper inn et mål. Heldigvis klarte vi å unngå den smellen denne gangen. Hana fikk forøvrig 2 røde kort 7 minutt før slutt. 

Brodd fikk ett frispark på vår egen banehalvdel, så sparker en Hanaspiller en av våre spillere i leggen og får dermed sitt 2 gule kort for kvelden. Når det røde kortet blir vist finner en lagkamerat ut at han vil slå følge når han tar å dytter en av våre spillere i ryggen.

Uansett vi tar 3 velfortjente poeng hjem til Midjord samt ett godt smil rundt munnen, det har det ikke vært mange av de siste kampene vi har spilt. Et solid lyspunkt var Trym Schjølberg Sivertsen (14) virkelig vise at han helt klart holder det fysiske nivået til Juniorene samt et smart fotballholde, en av banens beste aktører. Kjekt var det og at Marcus (14) fikk sine første 30 minutter juniorfotball og klarte seg meget bra, selv om det ikke er bare bare å bli kastet inn i kamp. Sebastian Almo har vokst det siste året og viser hvor uredd han er samtidig som fysikken har blitt merkant bedre. Blir kastet inn i en noe uvant posisjon, men klarer seg meget bra.

Dette var en deilig lagseier !

En deilig seier med et særdeles ungt lag på banen. 1 spiller er 19, 3 spillere er 18, 1 spiller er 17 og resten fordeler seg på 16,15 og 14.

Nå ser vi oppover på tabellen og får vi de 3 poengene vi skal ha mot Hinna befinner vi oss nå på delt 3. plass.

Hana - Brodd 1-2 (0-0)
Mål: Stian Nielsen og Preben Scjølberg Sivertsen
Assist: Robin Hagland og Trym Schjøberg Sivertsen
Gule kort: Stian Nielsen
Dommer: Meget solid

Brodd: Jonatan Sharoni - Thomas Kuhn Eike, Liam Nævdal Howarth, Ask Holm Lahn, Mustafa Sarikurt (Stian Nielsen fra 80) - Mats Skretting Beneventi, Robin Hagland (Trym Schjølberg Sivertsen fra 37), Preben Schjølberg Sivertsen, Ole Steinkopf Johnsen (Marcus Lausen fra 60) - Stian Nielsen (Sebastian Almo fra 60) og Henrik Kindingstad (Robin Hagland fra 46)

Børs:
*** Trym Schjølberg Sivertsen
**  Preben Schjølberg Sivertsen
*   Liam Howarth Nævdal