Bryne 2 - Brodd 6-5. Det ble målrikt for juniorlaget når dem reiste til Bryne for å spille kamp, vi var ikke mange som tok turen ut til Bryne ettersom eksamen, sykdom og skader gjorde sitt for stoppe oss på hardest mulig måte. Av de 13 som stilte til kamp hadde 3 av dem kjennskap til sykdom/skader, men ofret alt for drakten ute på Bryne.

Oppsumeringen skjer veldig raskt. Etter 20 minutt leder Bryne 4-3 og Brodd har misset et straffe, Brodd ledet 1-0, 2-1 og 3-2 før Bryne snudde til 4-3 som og sto seg til pause.

Det var flerne av spillerene som hang med hodet i garderoben grunnet lite som stemte på det raske underlaget på Bryne. Kontrastene var store fra treningen mandag når det lugget som værst på underlaget til en superrask bane på Bryne. I garderoben ble det sagt noen velvalgte ord som igjen gav troen tilbake til guttene.

Ikke langt ut i 2. omgang skrur Simon en corner rett i mål til ellevill jubel for de grønne, 4-4 sto seg veldig lenge før Bryne var frempå og puttet inn sitt 5. mål for dagen, noe som var veldig frustrerende etter at vi hadde eid ballen i hele 2. omgang og ikke latt Bryne komme til de store sjansene. Vi får og Stian utvist ikke lenge etterpå grunnet filming, en situasjon som kan diskuteres veldig. Det første gule kortet til Stian er klart, så Stian får sitt andre gule av en ellers meget god dommer.

Men det var Brodd som kjørte på videre for scoring, uten uttelling dessverre. Når Bryne også får en mann utvist for å sparke ned Sondre kjører vi på med 3 mann bak for å få den viktige utligningen, den skulle vi ikke få. Bryne tar heller en kontring og legger på til 6-4 i det 90. minutt. Vi får like etter det en redusering av Andreas på straffe som blir limt oppi krysset.

Vi taper dermed 6-4 og ligger dermed 9 poeng bak 1. plassen i avdelingen og sakker dermed litt akterut på tabellen, men denne gjengen gir ikke opp og skal gi samtlige lag hard kamp om poengene til høsten. Vi skal bare bli bedre!

Nå ser vi frem til Dana Cup i juli.

Bryne 2 - Brodd 6-5 (4-3)
Mål: Andreas 2, Stian 2 og Simon
Assist: Stian, Sander og Preben
Gule kort: Robin Hagland og Stian Nielsen x2
Dommer: Meget bra

Brodd: Jonatan Sharoni - Henrik Kindingstad (Simon Richter fra 46), Sondre Thorsen, Thomas Monslaup, Mustafa Sarikurt - Birk Holm Lahn (Sander Christenssen fra 80), Sander Christenssen (Kaleb Ghebreiesus fra 55), Robin Hagland, Preben Schjølberg Sivertsen, Stian Nielsen og Andreas Ellingsen

Børs: 
*** Preben Schjølberg Sivertsen
**  Andreas Ellingsen
*   Robin Hagland