Brodd - Tasta 2  3-0. Juniorlaget fikk seg et skikkelig slag i trynet da de åpnet borte mot Madla i serieåpningen, etter det har det gått stadig oppover. I kampen mot Tasta viste laget meget god lagmoral og tok en deilig lagseier. I forhold til bortekampen mot Våganes var det kraftig forbedring defensivt, såpass god forbedring at vi som sto på sidelinjen lurte på om vi stilte med et helt annet lag på banen.

Brodd hadde god kontroll bakover på banen, men skapte ikke all verden fremover. Selv om vi var nære på flere ganger. Like før pause skulle det likevel løsne. Robin slår en flott stikker til Stian som kommer seg helt ned til dødlinjen og legger ballen ut langs bakken til Preben som setter ballen enkelt i mål. En flott scoring som kom i det 40 minutt. 1-0 ledelsen sto seg også til pause, selv om Simon satte ballen knallhardt i stolpen like før pause etter nytt innlegg fra Stian.

Vi gjorde ingen endringer i pausen, men ble enige om å fortsette det gode arbeidet med det defensive.

Vi hadde god kontroll på kampen i 2. omgang og lot ikke Tasta få komme til noen store sjanser, offensivt skapte vi mye mer og kunne fort ha ledet mer. Selv om vi hadde kontroll bakover, var vi aldri trygge på noen seier.

Da klokken nærmet seg 70 spilte minutter bestemte Robin seg for at nok var nok og smalt avgårde en suser med venstrefoten sin fra 20 meter opp i nærmeste vinkel. En meget flott scoring av Robin som virkelig har vokst som person på banen i år. Når vi først fikk en slik suser i krysset, så takker vi ikke nei til en til. Simon får også ballen på 20 meter noen minutter etterpå og smeller ballen nesten opp i krysset, uansett en lekker suser av vår lille maestro.

Det ble altså en meget solid 3-0 seier for juniorlaget denne mandagskvelden og ser nå frem til å møte topplaget Forus på søndag som vil bli en tøff affære for Juniorlaget.

K A M P F A K T A
Brodd - Tasta 2 3-0 (1-0)
Mål: Preben, Robin og Simon
Assist: Stian 2 og Preben
Gule kort: Ingen
Dommer: Bra

Brodd: Jonatan Sharoni - Thomas Monslaup, Sondre Thorsen, Liam Nævdal Howarth, Mustafa Sarikurt (Henrik Kindingstad fra 74) - Daniel Lindanger (Birk Holm Lahn fra 38, Thomas Kuhn Eike fra 74) , Simon Richter, Robin Hagland (Sondre Monslaup fra 72), Preben Schjølberg Sivertsen (Birk Holm Lahn fra 85), Stian Nielsen og Sander Steinnes Christenssen (Daniel Lindanger fra 65)

Dagens børs er det umulig å sette poeng på de beste, det var en deilig lagseier. Men får sette noen for det.

Børs:
***  Sondre Thorsen
**   Liam Nævdal Howarth
*    Preben Schjølberg Sivertsen