Madla - Brodd 8-4. Juniorlaget ble slengt i bakken så det sang etter på ISS banen i mandagens seriestart. Det virket som om alt vi hadde trent på i oppkjøringen og i treningskamper var laget til sides. Nå kunne laget spille som dem ville og gjøre ting alene. Madla var i tillegg meget klare for kamp og var alltid i forkant i alle duellene, var ingen tvil om hvem som vant den kampen på banen og kampen om poengene. Det der 1 sekund for mye for Brodd å reagere på det som skjer ut på banen i tillegg til å se på ball, istedenfor å markere farlige spillere inne i feltet.

Uansett så startet vi kampen med å nesten gi Madla 1-0 allerede etter 10 sekunders spill. Faktisk kunne Madla ha ledet 2-0 etter 2 minutters spill. Heldigvis tok det ihvertfall 5 minutt før dem scoret sitt første mål. Vi skal ikke bruke for mye tid på å forklare Madla sine mål, men 7 av 8 mål kommer etter personlige feil, veldig kjedelig å se at vi ikke ønsker mer i en seriepremiere.

Når det gjelder Brodd sine mål så var faktisk alle 4 av det flotte slaget. Robins reduseringsmål til 2-1 ett flott langskudd fra 20 meter som limer seg nede i stolperoten. 2-2 målet kommer like etter og er en flott opprulling på høyresiden hvor Simon får lagt inn til Preben som kommer på første stolpe og pirker ballen i mål. Madla scorer selvfølgelig 3-2 målet like etterpå som også står seg til pause.

Etter pause utligner vi til 3-3 like etter at dommeren setter igang kampen, flott passning av Mats til Daniel som legger fint ned ballen som Preben ekspederer i mål. Vi øyner håp og faller dermed sammen som en potetsekk. Nå skulle det vist bare bli å spasere seg til 3 poeng. Der tok vi skammelig feil. Det ble 4-3, 5-3, 6-3 og 7-3 før Simon ladet kanonen fra 28 meters hold og smadret ballen i krysset til 7-4 redusering. Hva skjer etter at vi scorer? Joda, vi slipper inn mål rett etterpå. 

Dermed endte seriestarten med 8-4 tap mot Madla. Håper virkelig at revansjelysten er større hjemme mot Hana neste onsdag.

Positivt: I fjor hadde dette laget flerne gule og røde kort grunnet klaging på dommeren osv. I dag fikk vi et gult kort, men ikke grunnet holdninger. Håper det fortsetter i den banen.

1. serierunde
Madla - Brodd 8-4 (3-2)
ISS Banen
Mål: Preben 2, Robin og Simon
Assist: Simon 2 og Daniel
Gule kort: Mustafa
Dommer: Anders Løge (klarte seg bra)

Brodd 4-1-4-1: Jonatan - Mats (Henrik fra 70), Sondre T (Thomas Eike fra 55), Liam, Mustafa (Thomas M fra 80), Simon, Thomas M (Sander fra 46), Birk (Karsten fra 46), Robin, Preben og Andreas (Daniel fra 46)

Best på børs:
*** Preben
**  Simon
*   Mustafa