Brodd - Sandnes Ulf 0-4. Damelaget visste de ville få det tøft mot Sandnes mandags kveld, men beviste at de kan komme langt med innsats i fotball. For i det motsatte oppgjøret lå vi under 3-0 allerede etter 15 minutters spill. Kampen i kveld holdt vi Sandnes nesten hele 1. omgang til 0-0, bare en kjedelig retningforandring på ett skudd gjorde at Sandnes ledet 1-0 til pause.

Flerne av spillerene som var på banen mot Sandnes hadde nok ikke sett en fotball siden forige kamp som var like før sommerferien. Vi kan ikke skryte på oss stort antall på trening den siste tiden, men vi kommer fortsatt ett stykke med innsats. Vi savnet en del spillere til denne kampen, men de som var med gav Sandnes kamp til døren. Såpass mye kamp at vi endte opp med ett straffespark i starten av 2. omgang. Siw og Katrine jobbet knallhardt sammen i press mot Sandnes Ulf sitt forsvar, det gav straffe i resultat.

Dessverre for våres del var det en sommerfugl som hadde parkert på ballen som lå på 11 metersmerket. Dette gjorde at ballen som skulle i mål fikk luft under vingene. Sommerfuggelen og ballen ble transportert like over krysset. I følge noen på siden er det juks å score på straffespark, så derfor utøver Brodds damer Fair Play.

Like etterpå fikk Sandnes Ulf sin trener rødt kort. Han ble geleidet bort på motsatt sidelinje, slik at han fikk innstruere fra den andre siden. Så nå fikk Sandnes trenere på begge sider, noe som gjorde at Sandnes fikk veldig stor fordel av dette. Dermed klarte Sandnes å score 3 mål til denne kvelden før dommeren blåste av kampen.

Uansett så forbedret vi resultatet med 3 mål fra forige kamp mot Sandnes, så sånn sett en ok start på høsten for vår del. Nå står Ultrasterke Bryne for tur på Frøyland neste uke, før serien for våres del "egentlig" starter :)

KAMPFAKTA
Brodd - Sandnes Ulf 0-4 (0-1)
Mål: Vi var nærme
Assist: Ingen
Gule kort: De på Sandnes fekk
Dommer: Klarte seg bra, spesielt med tanke på fordelsparagrafen
Tilskuere: Ein del folk som vaste rundt på Midjord

Brodd: Tone - Karianne, Malena, Frida - Christine, Anette, Kristin, Gulla, Siv - Siw og Randi
Innbyttere: Katrine, Solveig, Maren Ravnås,Elisabeth og Hanne

Børs:
*** Frida
**  Gulla
*    Kristin