Riska - Brodd 6-0. Damelaget har tilgode å vinne mot Riska, selv om lagene har møttes en god del ganger de siste årene. Tirsdagens kamp mot Riska skulle bli av den vanskelige sorten for damelaget denne gangen. Kampen skulle spilles på gress og som forventet slet hele Brodd sitt lag med gresspollen, så det skulle bli vanskelig å få med seg 3 poeng denne kvelden.

Tidligere på dagen hadde det vært deilig temperatur og en store gule sol på himmelen. Like før avreise til Hommersåk åpnet himmelens sluser seg, slik at det skulle bli en våt affære på KAPH-stadion denne tisdags kvelden. I tillegg valgte Tor å ta turen innom for å overvære kampen mellom Riska og Brodd. For de som ikke vet hvem Tor er? Tor er en figur i gresk mytologi som vaste rundt med hammer når han var sint. Det var tydelig at Tor var sint og sur for at Broddamene ikke fikk spillet til å stemme mot Riska og tapte med hele 6-0. De fleste av målene i mot var av personlige feil som dessverre ikke trenerene ikke kan gjøre noe med.

Før pause kunne vi tatt ledelsen 1-0 når Maren Rasmussen får en stor sjanse alene med keeper, men det ville seg ikke for oss denne gangen. Like før pause får selvfølgelig Riska scoring på noe som kommer ut av intet.

Etter pause rakner det helt for damelaget. Den ene personlige feilen etter den andre gjør at vi går på ett stortap denne kvelden. Vi får vell skylde på pollenallergi og diverse ymse, eller at vi er for dårlig trente. Dette var uansett ikke godt nok.

PS: Riska kan ihvertfall det med innbytterbenker, her var det høy Premier League faktor!

PS 2: Riska kunne godt innvistert i bedre nett til å stoppe ballene som gikk over mål, de fleste ballene fant ymse hull i nettet som til og med lille petter edderkopp hadde vært flau over.

Riska - Brodd 6-0 (1-0)

Brodd: Tone - Christine, Erland, Frida, Eivor - Ravnås, Mari, Ueland - Siw, TIril og Rasmussen

Benyttende reserver: Solveig, Hanne, Gulla og Olsen

Børs:
*** Bente
**  Tove
*    Tore