FGI 7er - Brodd 2-0. I Justin Bieber land ute på Forus, danset damene seg ut av tetstriden etter tap for Forus & Gausel 7er lag. Det at de i det hele tatt får lov å spille 7er i en 11er serie er for min del helt meningsløst. Nå møter vi ett lag som kun spiller 7er i hver kamp og drar utbytte av dette i kampene. Kretsen nekter å få inn laget i 7er serien noe som hadde vært mer normalt. De har 9 lag i den serien der, så det hadde ikke vært noen problem å sette Forus inn der. Men det viser hvor lite seriøst damefotballen tas for øyeblikket. Det hjelper heller ikke på at kretsen setter opp dommere som kun ønsker å bli ferdig med kampen og komme seg hjem. Det regnet godt på forus denne kvelden, men tror det skal være ett tørt parti noenlunde midt på banen. Det er frustrerende å se dommere som viser så lite lidenskap til sporten. Vi taper ikke kampen pga dommeren, men det er ikke kjekt for 2 lag å spille kamper med en kampleder som egentlig vil være en annen plass.

Uansett, kamp ble det nå allikevell. Vi var ihvertfall tidlig ute til kampen, ettersom det var snakk om ville tilstander under Justin Bieber konserten. Vi så nesten ikke en bil og parkeringsplasser var det nok av. Vi var nå så heldig at vi fikk gratiskonsert med på kjøpet under denne kampen. Det kan vel sies å være den eneste oppturen. Forus tar ledelsen 1-0 midtveis i 1. omgang når vi ikke kommer kjapt nok opp i presset. I løpet av 1. omgang hadde vi 4 store sjanser. Maren Rasmussen skyter like utenfor på noe skrått hold, Lena skyter ett frispark opp i krysset, men en meget god keeper hos Forus sto i veien for de fleste forsøk.

Karianne Undem var den eneste som klarte å score mål på Forus gode keeper, etter han ut lobber over keeper og ballen er langt over streken. Eneste personen som ikke ser at ballen er i mål er kampens dommer som fortsatt er å se i midtsirkelen. Dommeren pekte nemlig på Maren Rasmussen på sidelinjen som ikke jublet når ballen var i mål. Det var derfor ikke mulig å gi scoring her.

Vi var mye bedre med i 2. omgang, men tør liksom ikke å slippe oss løs. Vi blir veldig baktunge og lar Forus få trille ball. Det er de siste 10 minuttene vi får lagt inn skikkelig press uten resultat. Det store presset resultere i at vi hiver alt frem, også Karianne bakerst hiver vi fremover i forsøket på scoring. Det resulterer i at Forus kan legge på til 2-0. Det blir også sluttresultatet.

Nå må det sies at undertegnende er meget lei av å spille 7er fotball i en 11er serie, noe slikt hadde aldri blitt godtatt i på herresiden. Når det i tillegg settes opp uengasjerte dommere som kun skal innkassere sine 500 kroner for å dømme kampen gjør dette kvelden komplett. Vi gratulerer Forus med seieren, men håper vi slipper å spille mer 7er kamper denne sesongen.

KAMPFAKTA
FGI 7er - Brodd 2-0 (1-0)
Mål: Ingen hos Brodd
Gule kort: Burde kanskje gitt noen til Forus, men usikker på om dommeren hadde korstokk
Dommer: Jepp
Tilskuere: 1

Brodd: Randi Carlsen, Karianne Undem, Frida Skiftestad, Mari Skiftestad, Bente Rønning, Maren Rasmussen, Malena Nissen, Lena Eidsvik, Maren Ravnås og Kristin Olsen

Børs:
*** Frida Skiftestad
**   Karianne Undem
*     Randi Carlsen