Søndags kveld tok Damelaget turen til Tasta og Vardeneset sin hjemmebane Modena. Vardeneset lå før kampen på 1. plass og Brodd på 2. plass. I tåkehavet på Tasta fant ikke laget frem til kampens første 5 minutter, dommeren så sitt snitt i å bare starte kampen når han trodde begge lagene var på plass. Det sto derfor 3-0 til Vardeneset allerede etter 5 minutters spill. Det er faktisk uvisst hvem som tok avspark for Brodd etter scoringene, det kan være det var noen fra Vardeneset som gjorde dette selv.

Det ble også scoret flerne mål denne kvelden. Noen i det ene målet og noen i det andre målet. Kulerammen fant ikke ut hvem som scoret hva. Men kampens dommer sa at det var Vardeneset som scoret alle. Så vi får bare stole på at dommeren denne gangen hadde riktig.

Trenerteamet Larsen/Svela har nå gitt beskjed til styret at de stiller sine plasser til gjennomgang etter søndagens kamp mot sterke Vardeneset. At alle de 6 flaskene ble glemt igjen i garderoben på Midjord er rett og slett en skandale. Spillerene virket ikke skjerpet ettersom de ikke fikk i seg de viktige næringsstoffene som flaskene til laget lager. Så her må trenerteamet ta all skyld for tapet mot VBK. Trenerteamet tar også på seg ansvaret for at de ikke varslet laget og spillerene om endringer i startoppstillingen, noe som gjorde laget like forvirra som ville høns. 

Bilde: Flaskene ble funnet igjen på Midjord etter kampen, det er disse som eg skyld i det stygge tapet mot VBK.

Trenerteamet sier som Wenger sa for 3 måneder siden: "Vi vil komme med en avgjørelse veldig snart angående vår fremtid"
Det kan dermed ta veldig lang tid før en avgjørelse blir tatt. Så nå er mye opp til styrets leder Roar Houen og hans mannskap. Det vil nemlig koste Brodd dyrt å sparke de 2 trenerene. Det er nemlig snakk om flerne millioner i en eventuell fallskjerm.

Vi møtte dessverre søndags kveld ett meget sterkt Vardeneset i forhold til hva vi møtte på hjemmebane hvor vi rundspilte VBK. Vi klarte ikke å vinne på hjemmebane, men hadde fortjent alle 3 poengene. I gårsdagens kamp mot Vardeneset møtte vi et helt nytt lag og de vant veldig fortjent. De var rett og slett mye bedre enn oss. Spesielt deres spiller nr. 23 Anette Snørteland Jensen imponerte kraftig. Hun er 2002 modell og bør absolutt bli å se på Norges Landslag innen 3 år. Hun hadde det aller meste, vi håper å se henne på landlaget om kort tid. Sjeldent vi møter en spiller som dominerer så voldsomt mot oss.

Neste kamp for damelaget er borte mot FGI 7er onsdag 7. juni kl. 20.00

KAMPFAKTA
Vardeneset - Brodd: Vardeneset vant
Mål: Ingen
Assist: Ingen
Gule kort: Nesten
Dommer: Osvald Høyland
Tilskuere: 30

Brodd: Siv Iren Flønes - Lena Eidsvik(Siv Årsland Lunde fra 46), Anne Grethe Høie, Karianne Undem (Katrine Helland fra 46) , Eivor Knudsen - Randi Carlsen, Kristin Ueland (Kristin Olsen fra 80), Mari Skiftestad, Maren Ravnås (Lena Eidsvik fra 70), Kristin Olsen (Karianne Undem fra 70) - Maren Rasmussen

Børs:
*** Eivor Knudsen
**  Mari Skiftestad
*   Randi Carlsen