Havørn - Brodd 2-1. Damelaget skuffet stort når de tapte 2-1 for Havørn like før slutt. Selv om Brodd skapte vannvittige sjanser mot Havørns gode keeper, skuffet spillet voldsomt i forhold til hva vi leverte mot meget solide Vardeneset. For å si det mildt var trenerteamet svært frustrert over hva som ble prestert ute på banen både i 1. omgang og 2. omgang. I 1. omgang vaser vi rundt som sauer som aldri har spilt fotball før, i 2. omgang hadde vi kanskje forvandlet oss om til høns?

Nå skal det sies at kampen ble spilt på verdens største kunstgressbane som lugget helt sygt mye. Håper mye av grunnen til den dårlige kampen ligger der, for vi ønsker ikke å starte på nytt igjen. Vi følte vi var på riktig vei, men dette var 7 skritt tilbake igjen

.

Vi tok ledelsen 1-0 like før pause når etter mye om og men endelig hjelper Maren Rasmussen i press. Mari vinner ballen til Maren som setter den i mål bak en ellers strålende keeper denne kvelden. Sant skal sies at vi misbrukte 4 store sjanser helt alene med keeper før scoringen til Maren. Avslutningene gikk dessverre for oss midt på keeper hver gang.

Etter pause ble vi ikke mye bedre, men gikk for å slå mye mer langt. Vi får straffe mot oss etter 15 minutters spill når vi lager ett unødvendig straffe. Om hendelsen skjer utenfor eller innenfor 16 meteren er heller uvisst. Straffen settes knallhardt ned i hjørnet.
Til å spille en så dårlig kamp, skaper vi utrolig mange store sjanser. At vi ikke vinner denne kampen er nå heller helt utrolig. Like før slutt har vi 3 SYGT store sjanser der vi kommer alene med keeper, men vi har rett og slett ikke dagen. Så hvorfor ikke sette bruden alene på toppen av kransekaken når vi gir fra oss det ene poenget akkurat når klokken tikket 90 minutter.

Det var rett og slett god natt og god jul på samme tid. Så får vi håpe alle får sove godt i natt. Håper alle er klare for å brette opp ermene når vi møter Tjensvoll torsdag 18. mai på hjemmebane.

KAMPFAKTA
3. serierunde
Havørn - Brodd 2-1 (0-1)
Mål: Maren Rasmussen
Assist: Mari Skiftestad
Gule kort: 2 til Havørn
Dommer: God
Sjanser: 4-12
Tilskuere: 12

Brodd: Tone Søndeland - Malena Nissen (Randi Carlsen fra 80), Frida Skiftestad, Katrine Helland (Anne Grethe Høie fra 46 min), Eivor Knudsen (Bente Rønning fra 75) - Mari Skiftestad - Siv Årsland Lunde (Maren Ravnås fra 25), Kristin Ueland (Siv Årsland Lunde fra 75), Kristin Olsen (Karianne Undem fra 65), Randi Carlsen (Lena Eidsvik fra 55) - Maren Rasmussen

Børs:
*** Eivor Knudsen
**  Tone Søndeland
*    Frida Skiftestad