Brodd - Forus & Gausel 3-2. I deilig sommersol med storm i vindkastene skulle damelaget ta imot Forus & Gausel til seriekamp på Midjord. I utgangspunktet skulle kampen spilles som 11er, men kretsen lot FGI få spille sammen med alle andre 11er lag i samme serie. Selv om det er flerne ledige plasser i 7er serien. 

Så vi gjorde oss mentalt klar for å spille 7er fotball igjen, noe vi absolutt ikke er komfortable med. Er det noe vi ikke kan så er det å spille 7er. Derfor var gleden ekstra stor da dommeren blåste av kampen og vi sto igjen som vinnere 3-2. Selv om noen av spillerene trodde det endte 3-3.

Vi tok ledelsen 1-0 ganske tidlig i 1. omgang når Randi får avsluttet kontant "sleivspark" ned i keeperens høyre hjørne til 1-0. Etter scoringen tok Forus mer og mer over og ledet plutselig 2-1. Like før pausesignalet fra kveldens kampleder ble gitt sto Bente Rønning for kampens prestasjon når hun på elegant vis brukte sin blomsterkasse til å ta ned en ball som minst hadde vært 30 meter opp i luften. Dessverre for Bente blåste dommeren av til pause like etterpå.

Pausepraten var det ikke vits at trenerteamet tok seg av i utgangspunktet, dommeren la inn en liten kommentar som ihvertfall gjorde flerne av spillerene på laget veldig tente på å vinne kampen. Så pausepraten gjorde nytten for sei.

Brodd gikk ut i 100 i 2. omgang. Vi fikk tidlig en utlikning når Kristin Ueland ser at keeper står litt langt ute og legger ballen enkelt opp i venstre kryss. En flott scoring fra midtbaneeleganten. Ikke lenge etterpå står det 3-2 til Brodd når Mari setter stor fart med ball i midten og kommer ned til dødlinjen hvor hun slår en flott pasning 45 grader ut til Lena som enkelt setter inn scoringen 3-2, noe som også ble matchvinner scoringen.

Etter målet skapte Forus og Brodd store sjanser, så i utgangspunktet kunne det gå begge veier. Men for en gangs skyld var marginene på vår side denne gangen.

Nå står Tjensvoll for tur onsdag 10. mai kl. 20.00. Velkommen til kamp!

K A M P F A K T A
2. serierunde
Brodd - FGI 3-2 (1-2)
Mål: Randi Carlen, Kristin Ueland og Lena Eidsvik
Assist: Frida Skiftestad, Malena Nissen og Mari Skiftestad
Gule kort: Ingen
Dommer: Ramiz
Tillskuere: 1 + noen som ventet litt ut i kampen når det ble gratis inngang

Børs:
*** Frida Skiftestad
**  Eivor Knudsen
*   Bente Rønning