Tjensvoll - Brodd 0-1. Damelaget tok en deilig seier borte mot Tjensvoll torsdags kveld. I følge damene som har vært lengst i klubben har denne kampen utartet seg til å bli en hatkamp å betegne og egentlig årets viktigste kamp. Det hele startet dårlig med ett lass av forfall til torsdagens kamp, men vi fikk stablet 13 spillere på beinå som helt klart kunne slå fra seg i alle kamper i 4. divisjon for kvinner. I hjemmekampen vant vi solid 3-0.

Før kampen brukte vi tiden godt på å telle antall spillere i garderoben, det gikk stadig oppover mot 11 spillere. Med andre ord, det ble lysere og lysere for at vi skulle klare å starte med 11 spillere på banen. Forige kamps store spiller Karianne Undem som voktet målet med stil, ble benket til fordel for evigunge Tone Søndeland. Karianne Undem ble faktisk ikke tatt med i troppen til denne kampen. Eller for å si det enklere: Hun meldte forfall til kampen, slik at Tone måtte finne frem en av sine mange keeperdrakter og stille seg opp bakerst hos Brodd sine utvalgte 11 spillere.

Det var tydelig at Tjensvoll sin benk virkelig ønsket å vinne denne kampen, spesielt dommerens avgjørelser på banen som gikk imot Tjensvoll var tydelig ikke populære blant de gule. Hver gang dommeren blåste hørtes ett tostemt NEI hos Tjensvoll sin benk. Nå skal det heller sies at kampens dommer egentlig var banens beste aktør. Konsekvent og myndig dømming.

I begge omgangene slet vi med vårt offensive spill, men vi var desto bedre defensivt og lot ikke Tjensvoll komme til med for mange sjanser. De få gangene de kom seg gjennom eller løsnet skudd sto nevnte Tone som en vegg bakerst. Selv om vi slet litt med posisjonering i 1. omgang, ble det langt bedre i 2. omgang med litt justeringer.

Nå skal sant sies at vi ikke skapte allverden fremover i banen, for når vi hadde sjansen til å sette fart fremover glemte vi å sette fart. Men vi skulle få en mulighet og den skulle vi ta vare på. Kristin får ballen midt på midtbanen og slår den bak forsvaret hvor keeper er på vei ut for å plukke ballen, men Tina kommer akkurat før keeperen og slår den forbi. Ballen triller og triller mot målet, men vi har ingen anelse om ballen kommer til å trille i mål, i stangen eller utenfor. Ballen triller fortsatt, guu sååååå seint den ballen trilta. Den trilta og den trilta, plutselig lå ballen i mål. Ein nydelige scoring av Brodds venstrekant Tina Tangen etter 25 minutters spilt kamp.

Det ble til at Tjensvoll hadde ett lite overtak i kampen, men den innsatsen damene legger ned i denne kampen er rett og slett en fornøyelse å se på. Jobber for hverandre og sutrer aldri. Er tro til trenerapparatet sine detaljer på hvordan det spilles og vi får belønning i form av 3 deilige poeng. Etter kampen hadde Tjensvoll møte med spillerene sine kl. 21.45 i sin brakke, uvisst om det er noe de har etter hver kamp. Men det vurdertes sterkt å hive inn en oppvaskkost imens vi vandret hjemmover til Storhaug og Midjord.

En deilig seier og 3 nydelige poeng som smakte ekstra godt denne torsdags kvelden. 

4. oktober står serieleder Riska/Hana for tur på Midjord.

KAMPFAKTA
Tjensvoll - Brodd 0-1 (0-0)
Mål: Tina Tangen
Assist: Kristin Ueland
Gule kort: Fortsatt ingen
Dommer: Konsekvent og god

Brodd: Tone Søndeland - Malena Nissen, Anne Grethe Høie, Petra Andersson, Eivor Knudsen - Tina Tangen, Kristin Ueland, Siv Årsland Lunde (Kathrine Plener fra 60), Ingrid Enersgård - Katrine Helland (Emma Landa Johannesen fra 60) og Helle Solgård (Siv Årsland Lunde fra 75)

Børs:
*** Tone Søndeland
**  Kristin Ueland
*   Ingrid Enersgård