Brodd - Midtbygden 0-0. Damelaget skulle endelig få spille kampen igjen på Midjord, nærmest en måned etter forige 11er kamp. Det "populære" kampoppsettet til RFK har virkelig blitt samtaleobjektet rundt middagsbordene på Storhaug. Det ble også levert inn en variant av 7er fotball for 2 uker siden for å "korte" ned ventetiden på neste 11er kamp. Treffer stadig på folk som spør: Har dokkor spelt någen kamper i det sista? Så komme svaret fra meg: Nei. Verre er det bare ikke, men kjedelig er det å nesten gå kampfri en hel sesong, men nok om det.

Ettersom garderobeforholdene er tipp topp på Midjord delte vi garderobe broderlig med Midtbygden torsdags kveld, vi satt i hver vår ende uten dører mellom dusjanlegget. Hvorfor?? Det bare er sånn. Midtbygden fikk også lånt Øvre Steinar sitt popanlegg og durte i vei den sureste musikken som noensinne har blir spilt i garderoben på Midjord. (Vi tar avstand fra det som blir spilt når Brodds herrelag spiller kamp)

Det ble veldig høy stressfaktor når trenerteamet gir beskjed til spillerene om at vi ikke har keeper tilgjengenlig til kampen. Plutselig gikk det opp for oss alle mann alle. Spillerene og trenerene gikk fullstendig av hengslene grunnet stressfaktoren det er å ikke ha keeper. Trenerene hoppet opp og ned i garderoben, noen av spillerene tok seg vann over hodet, noen spillere tok seg vann under hodet, noen gikk til anskaffelse av astmamedisin og noen tok flyet til Ukraina. Det var faktisk ville tilstander før kampstart!!

Eller i utgangspunktet var det rimelig rolig, det ble spurt enkelt og greit i garderoben om noen ville stå i mål. Ingen ville det i utgangspunktet, men Karianne og Malena tok ansvar. Selv om det ble til at Karianne tok ansvaret gjennom hele kampen. Er vel ingen som syns det var ett dumt valg. En strålende kamp av Karianne, der høydepunktet var når hun reddet skuddet fra deres spiss som plutselig var alene med Karianne. Nå skal sant sies at vi alltid kan stole på Karianne og at hun alltid stiller opp uten å mukke. Det er rett og slett en fornøyelse å ha slike spillere med rundt laget, både på banen og utenfor banen. Tommel opp for deg Karianne :)

Selve kampen ble veldig jevnspilt, der Brodd kanskje hadde det lille overtaket i kampen. Det ble ikke skapt allverdens med sjanser i kampen heller. Men alt i alt en meget solid gjennomført defensiv kamp av Damelaget. Er noen hakk opp fra forige 11er kamp. Noe vi synes er meget positivt, vi fikk det ikke helt til å stemme fremover i banen, men noen sjanser ble det. Det resulterte ikke i mål, men håper det kommer i neste kamp mot Tjensvoll.

KAMPFAKTA
Brodd - Midtbygden 0-0 (0-0)
Gule kort: ingen
Dommer. Uzeir Veledar (God kontroll)
Tilskuere: 15

Brodd: Karianne Undem, Malena Nissen, Petra Andersson, Anne Grethe Høie (Randi Carlsen fra 86), Eivor Knudsen - Andrea Ullenes (Siv Årsland Lunde fra (75), Maren Ravnås, Kristin Ueland, Siv Årsland Lunde (Christin Schumpa fra 55, Ingrid Enersgård fra 80) - Randi Carlsen (Katrine Helland fra 55) og Ingrid Enersgård (Helle Solgård fra 55)

Børs:
*** Karianne Undem
**  Petra Andersson
*   Anne Grethe Høie

Forøvrig hadde vi en sosial runde med noe curling på lørdag, så her er noen bilder. Vinnerene ble "selvfølgelig" trenerene.