Havørn - Brodd 4-1. Etter en lang ferie skulle endelig damelaget få brynt seg med skikkelig fotball igjen. Selv om laget manglet noen spillere siden forige kamp mot Havørn hvor vi vant 4-1 stilte vi ett slagkraftig lag på banen. Det hele startet bra og vi hadde ett godt overtak på Havørn som ikke kom på mange visitene. Når det gjaldt Brodd skapte vi en del gode sjanser i 1. omgang, men skuddene ble enten reddet på streken av keeper eller noen fra forsvaret. På stillingen 1-1 fikk vi heller ikke godkjent en scoring på en ball som var langt over streken, det var også begynnelsen på en stor nedtur for Damene.

Havørn startet ballet og scoret på sin første sjanse i kampen midtveis i 1. omgang, men vi skulle komme tilbake og utlignet med Kristin Ueland 8 minutter før pause. Vi tok ett kjapt kast som ender opp hos Tina, hun får kontroll på ballen som legger tilbake til Kristin som sender ballen over keeper og i mål fra 13 meter. Nevnte keeper skulle også bli en plage for Damene som storspilte i Havørns bur. Like etter utligningen får vi ett corner som blir slått godt inn i feltet, hvor vi får avsluttet en god del ganger hvor ballen tilslutt ender i mål blir ikke godkjent. Sant skal sies at dommer får en dårlig vinkel og skal ikke lastes for at vi ikke får målet godkjent.

Vi går til pause med 1-1, etter en omgang hvor vi minst sløser bort 6 store sjanser og er mye bedre enn Havørn. Det virket som om det ble igjen i hodene våres i 2. omgang at vi var bedre enn dem i 1. omgang. For i 2. omgang var Havørn bedre enn oss, tidvis grunnet vi var dårlige.

Vi slurver bak i forsvaret og henger absolutt ikke med i svingene. Vi utfører ikke arbeidsoppgaver som ble gitt før kampstart og vi ble mer som statiske statuter som A. Kielland kunne vært stolt over. Sant skal sies at vi skaper 3-4 store sjanser i 2. omgang også, men vi henger ikke med på den fysiske biten og heller ikke den taktiske. Dermed er det Havørn som stikker av med alle 3 poengene denne tirsdags kvelden. Ett surt tap, men lite vi kan gjøre med den saken. Nå er neste kamp hjemme mot Hjelmeland tisdag 30. august, en kamp vi må spille som 7er.

K A M P F A K T A
Havørn - Brodd 4-1
Mål: Kristin Ueland
Assist: Tina Tangen
Gule kort: Ingen
Dommer: Klarte seg bra, kunne nok ha godkjent den ene scoringen vår
Tilskuere: 12

Brodd: Tone Søndeland - Malena Nissen (Eivor Knudsen fra 55), Petra Andersson, Katrine Helland (Ingrid Enersgård fra 65), Anne Grethe Høie - Tina Tangen, Kristin Ueland, Maren Ravnås (Karianne Undem fra 65), Randi Carlsen - Ingrid Enersgård (Helle Solgård fra 35) og Karianne Undem (Christin Schumpa fra 35, Emma Landa Johannesen fra 65)

Børs:
*** Eivor Knudsen
**  Tina Tangen
*    Kristin Ueland

Brodd - Hjelemland 2-x
Mål: Tina og Ingrid