Brodd - Tjensvoll 2-3. Brodd sitt damelag fikk testet noe helt nytt mandags kveld når de for en gangs skyld var favoritter i en fotballkamp, det kan vel sies når vi lå på 4. plass og Tjensvoll på 7. plass. Damene ble advart i garderoben før kamp og like før avspark. Tjensvoll virket meget giret på å ta Brodd sin skalp denne mandags kvelden, det kunne man se allerede på oppvarmingen. Spillerene var giret, snakket mye samtidig som trenerene var etter dem hele tiden.

Vi fikk virkelig som forjent i 1. omgang der Tjensvoll var først på det meste og tråkket til i alle dueller der vi heller snudde rompen til. Det var virklig frustrerende å se Tjensvoll leke med oss de første 20 minuttene, vi var heldige som ikke lå under 3-0 etter 20 minutter der Tjensvoll skulle fått godkjent sitt 3. mål for kvelden, men dommeren blåste frispark i favør Tone. Tjensvoll scoret også sitt tredje mål for kvelden 5 minutter før pause noe som var fortjent. Vi klarte heldigvis å mobiliser og fikk en viktig redusering like etterpå når Tina får avfyrt et skudd som keeper må gi retur på hvor Siv dukker opp og enkelt setter ballen i mål.

I pausen det foretatt 3 bytter og vi kunne fort bytter flerne om vi hadde muligheten for det, de 3 som gikk av i pausen kunne også vært noen helt andre om vi hadde hadde andre spillertyper på benken, så litt kjipt at det ble som det ble. Vi virket hakket bedre i 2. omgang og Tjensvoll litt mer slitne. Det virker som om Tjensvoll har fått inn litt friskt blod siden forige gang vi spilte og da gjerne fra yngre lag, fint når spillerene roper "Eg vett ikkje kem Ine e eg" så det var tydelig at Tjensvoll hadde fått inn forsterkninger.

Uansett var vi litt piggere i 2. omgang, uten å skape altfor store sjanser. Rebeccas stjernetreff fra 25 meter ble mesterlig reddet av Tjensvolls gode keeper. Vi presset virkelig på for scoring og skulle få den 20 minutter før slutt når Malena fyrer av et skudd fra egen banehalvdel, Tjensvolls gode keeper feilberegner dabben litt og ballen går i mål til 2-3 redusering. Dessverre klarte vi ikke å få inn utligningsmålet som vi hadde fortjent etter 2. omgangen.

Like før slutt gjorde Tjensvoll sitt trenerteam sitt 367 bytte for kvelden, er utrolig kjipt at en kamp blir så oppstykket av så mange bytter. Det er vanskelig for oss å komme inn i noe rytme når det blir så oppstykka, men når regelen er slik gjør Tjensvoll helt riktig å bytte så mange ganger for å få tiden til å gå. Spesielt ettersom kveldens dommer blåste av 1. omgangen 40 sekunder før tiden og la til 1 1/2 minutt i 2. omgangen. Vi gratulerer Tjensvoll med 3 poeng denne kvelden.

Brodd - Tjensvoll 2-3 (1-3)
Mål: Siv Årsland Lunde og Malena Nissen
Assist: Tina Tangen
Gule kort: ingen
Tilskuere: 35

Brodd: Tone Søndeland - Malena Nissen (Siv Årsland Lunde fra 77), Petra Andersson, Karianne Undem (Kathrine Helland fra 46), Anne Grethe Høie (Elin Nordvang fra 46) - Tina Tangen, Rebecca Schleier, Kristin Ueland, Therese Gabrielsen - Siv Årsland Lunde (Marie Danielsen fra 46) og Elisabeth Lie

Børs:
*** Kathrine Helland
**  Petra Andersson
*   Elin Nordvang