Lura 7er - Brodd 7er 3-4. Brodd damer 7er tok torsdags kveld turen til Lura for å møtte KM klare Lura som møter Sandved i kampen om kretsmesterskapet for damer 7er. Før den tid ville Brodd vise hva dem var laget av. I det omvendte oppgjøret vant Lura hele 7-0, så her var det nok enkelt for damene på Lura å tenke plankekjøring.

Før vi overlater forfatterpennen til Tone Søndeland, som voktet buret for de "svarte" i dag. Vil vi ønske Lura lykke til i KM-finalen mot Sandved, men det må ha satt noen dype sår å tape mot Brodd etter å ha vunnet 8 av 8 før torsdagens batalje???

"Strålende innsats av 12 skjerpa damer førte til overlegen 4-3 seier, og detonering av årets største bombe på Lura i kveld.

Lura gikk som forventet opp i tidlig 1-0 ledelse etter fine dribleferdigheter og greit plassert skudd av en av Luras brukbare angrepsspillere. Med ett minutt eller to mer oppvarming, ville mest sannsynlig Brodd`s keeper forhindret dette målet, men la gå.

Fra der kom Brodd-damene mer og mer inn i kampen og til tider rundspilte Lura-jentene som nok mest sannsynlig hadde innkasert seieren på forskudd.

Det ble mye fint spill med Kristin i spissen, og både ett og to mål av Helle. Husker jeg ikke feil ledet vi 1-2 ved pause.

Trine og Beate som i kveld debuterte (Trine har vist 2 min fra en tidligere kamp), trucket til fra første meter, det smalt og noen og enhver føyk både til øst og vest, det luktet svidd - også når Tove taklet (rent i følge oss) 3 ganger på rad. Kan nevnes at dommeren i kveld var Luras åttende spiller, men hjalp dem heldigvis ikke nok, til at det også i kveld skulle tippe deres vei.

Vi byttet med spillere jevnt og trudt, men omtrent gjennom hele kampen lå vi hakket foran dem - det var en fryd, nok en gang, å være bakerst. Anne Grethe dirrigerte og regjerte bakerst i sammen med Petra og Tove - eminent innsats av alle 3.

Husker ikke detaljene rundt dette, men vi gikk vel opp i en 1-3 ledelse, ved at Anne Grethe tror jeg skjøt, og Marie satte returen kontant i mål.

Da det gjenstod rundt 8 min klarte Lura å ordne seg ett straffe, og 3-1 ble til 3-2..

Lura gearte opp ett ekstra hakk, men gleden var på vår side da Malena fantastisk klinket ballen i mål - Yes, da var det gjort - David klinket til mot Goliat igjen, denne gang på Lura ;D

Tusen hjertelig takk for kampen alle zu-sammen, strålende innsats av ALLE!!!! I kveld var vi HELT RÅ!!"

Dermed har Damer 7er hele 4 seirer så langt i seriespillet, Damer 11er står med 5 seirer. Klarer vi å bikke det magiske 10 tallet??