Brodd - Finnøy 2-0. Damelaget tok nye seier i 4. divisjon, denne gangen mot Finnøy som ligger på 3. plass på tabellen og som kun hadde 2 tap før denne kampen mot Brodd. Nå har Finnøy 3 tap.

Seieren mot Finnøy tirsdags kveld skyldes nok ene og alene garderobepraten før kampen, altså jentesnakket før trenerene fikk levere sine velvalgte ord. Det ble diskutert truck over en lav sko, noe som endte opp i heftige diskusjoner. Altså lite snakk om hårprodukter, parykk, neglestift og hårkam.

Vi visste at kampen mot Finnøy skulle bli tøff og det kunne sett stygt ut etter bare 10 minutters spill. Allerede etter 20 sekund var dem alene med Tone, men satte ballen utenfor. Etter 1 minutt hadde dem en nye sjanse og etter 10 minutters spill noterte vi sjanse nr. 3 til Finnøy. Det så virkelig tungt ut for Brodd sine damer denne kvelden. Men vi skulle komme sterkere tilbake og spiste oss inn i kampen, når dommeren blåste av for 1. omgang hadde vi begynt å tatt skikkelig tak i kampen.

I pausen ble det levert noen velvalgte ord fra trenerene, selv om nok ikke alle følgte med så klarte vi å stille med 11 spillere fra start i 2. omgang og.

2. omgangen var rett og slett en fryd å se på for de som var så heldige å se denne kampen sett med Broddøyne. Brodd kjørte mer eller mindre over Finnøy i hele 2. omgang og Finnøy var knapt over på Brodds banehalvdel. Når dem først var over, så sto hele deres lag igjen å så på, de virket paralyserte. På Brodds 2 kanter herjet Therese og Tina med Finnøys forsvar, sistnevnte sørget nok for heftig svimmelhet hos Finnøys venstre back som ble som en rundingsbøye å regne. Tina leverte gang på gang på sin høyre side og hadde fantastiske innlegg som vi ikke fikk utnyttet.

Det virket som om det skulle ende 0-0 nok en gang mot Finnøy på hjemmebane, vi serieåpnet også med 0-0 mot nettopp Finnøy. Da syntes Therese at nok var nok og fikk nok rom inne i Finnøy sin 16 meter og hamret ballen nede til venstre for keeper 7 minutter før slutt, til en fantastisk jubel på Brodds benk og de mange fremmøte. Den scoringen var så absolutt fortjent. Vi visste at Finnøy mest sannsynlig kom til å hive litt mer folk fremover på banen for å utligne, men vi gjorde ingen defensive trekk for å trygge vår ledelse. Da fant Therese ut igjen at det var like greit å øke ledelsen istedenfor. Therese får nok en gang rom ute på sin venstre side og tar med seg ballen i høy fart, når hun har kommet så langt at det er 25 meter til mål var det ikke vits å gå så mye lenger. Hun ladet venstresleggen sin og sendte ballen i en prosjektil opp i lengste kryss, mest sannsynlig årets mål på Midjord.

Damelaget tar altså en fortjent 2-0 seier mot topp 3 laget Finnøy og gikk dermed opp en plass til på tabellen. Neste motstander er Havørn borte på tirsdag som vi virkelig har mye å revansjere oss mot. Vi gleder oss.

 


Brodd - Finnøy 2-0 (0-0)
Mål: Therese Gabrielsen 2
Gule kort: Ingen
Dommer: Magnus Torland (God)
Tilskuere: 30

Brodd: Tone Søndeland - Malena Nissen (Elin Nordvang fra 60), Petra Andersson, Kathrine Helland (Andrea Ullenes fra 60), Randi Carlsen (Anne Grethe Høie fra 19) - Tina Tangen, Rebecca Schleier, Kristin Ueland (Maren Ravnås fra 80), Therese Gabrielsen - Maren Ravnås (Jaqueline Truong fra 55) og Elisabeth Lie (Bente Abramsen fra 67)

Børs:
*** Tina Tangen
**  Therese Gabrielsen
*    Anne Grethe Høie