Damelaget tok seg en søndagstur til Okka by i finværet for å spille kamp mot ligaens suverene leder Egersund. I bagasjen hadde de med seg en solid dose selvtillit og ett skopar for lite. Det hersket dermed fortvillet stemning i Brodds garderobe når vår ikke navngitte spiller fant sine fotballsko før kampstart. Dermed satte Randi og Katrine igang sying på høyt nivå og håpte å få klargjort et par sko til kampstart, dessverre kom Elisabeth dem i forkjøpet og hentet ett par sko til som lå henslengt i sin egen bil. Dermed var stemingen litt mer lettet i garderoben.

Like etter at alle hadde fått på seg sine sko, hersket det igjen dårlig stemning i garderoben. Det ble fanget en edderkopp helt innerst i hjørnet, med en kaffekopp. Ungene som var med var helt i ekstase når edderkoppen ble fanget og lagt oppi koppen, den måtte dessverre bøte med livet når koffeinen som var igjen pluss en del saltoer i koppen gjorde sitt for at Herr. Edderkopp gav opp.

Når det kommer til kampen kan vi rapportere om deilige 29 grader i skyggen og stiv kuling imot i 1. omgang gjorde sitt for at Egersund skulle få all hjelp den trengte for å få de målene de skulle trenge for å score. Det antas at vår kaptein Karianne ble utsatt for juks når dommeren hadde myntkast, Egersund sin kaptein valgte nemlig mynt, undertegnende sjekket nemlig dommerens mynt i pausen og det viste seg at begge sider inneholdt mynt. Var meget dårlig med kron. Så Brodds styre sitter nå i ekstraordinært møte for å diskutere mulighet for protest.

I 2. omgang skulle vi få denne fantastiske fordelen med medvind, men nå er det uvisst hvem de i Egersund kjenner for vinden snudde bokstavelig talt i 2. omgang. Typisk uflaks sier noen, dyktighet sier noen andre. Men så til det alle snakker om for tiden. Randi slår et perfekt corner som skrur inn i Egersund sitt mål og skulle vært godkjent. Men dommeren står dessverre på andre siden og tror at Egersund sin spiller står på streken når hun klarerer. Dessverre for dommeren sin del så står hun langt inne i sitt eget nett. Utrolig frustrerende å ikke få den viktige reduseringen vi trenger for å ta igjen Egersund sin lille 11-0 ledelse.

Men vi kan ikke gjøre så mye med dommeren, så vi kjørte rett til Ålgård for å feire denne seieren med pizza før protesten var levert inn.

NB: Siste nytt, Brodd sitt styre har bestemt at dem ikke orker å levere protest grunnet Broddhuset (brakken) som de hadde møtet i hadde en temperatur på nærmere 40 grader.

K A M P F A K T A
Egersund - Brodd 14-0 (1) (8-0)
Mål: Egentlig scoring av Randi
Gule kort: Ingen
Dommer: Kunne med fordel tatt med seg campingstoll og grill. Hadde passet perfekt i midtsirkelen.

Børs:
*** Tone Søndeland
**  Rebecca Schleier
*   Helle Solgård

Brodd: Tone Søndeland - Malena Nissen, Petra Andersson, Katrine Helland, Randi Carlsen - Tina Tangen, Rebecca Schleier, Ingrid Enersgård (Stine Nordvang fra 46), Therese Gabrielsen - Elisabeth Lie (Helle Solgård fra 46) og Karianne Undem (Andrea Ulenes fra 46)