Finnøy - Brodd 3-1. Tidligere i sesongen tok vi imot Finnøy på Midjord hvor vi spilte 0-0. Lite visste vi senere at laget skulle stå med 4 seirere og 2 uvgjort etter fullført 1/3 av sesongen. Med andre ord et av de bedre lagene i divisjonen.

I bortekampen mot Finnøy tirsdag tydet ikke på at Finnøy var noe bedre lag enn oss, men de vant de fleste dueller overalt på banen samtidig som vi slurvet litt i pasningsspillet og duellspillet vårt. Tidilig i 1. omgang kommer vi ikke oppi en Finnøyspiller som får stå alene på 20 meter og fyre av ett skudd som går via stangen og i mål.

En jevnspilt kamp hvor ikke noen av lagene skaper de altfor store sjansene ute på tomatland, vi kom frem til en konklusjon med at det hadde vært dyrt å spilt for Finnøy når det gjelder bomutgifter mens kampen pågikk. Like før dommeren skulle blåse av for pause kommer Finnøy på en visitt hvor en Finnøyspiller plutselig står helt umarkert på 16 meter noe som lignet på offside. Hun bruker tiden hun får og setter ballen i mål utagbart for Tone i Brodd-buret.

I 2. omgang bestemte vi oss for å stå litt høyere i banen for å få de målene vi trengte for å få med oss noen poeng fra Finnøy, dessverre klarte vi ikke å utfordre Finnøys forsvar på de største problememe. Vi slapp inn vårt tredje mål allerede 4 minutter ut i 2. omgang som denne gang var en soleklar offside på 3 meter. Dommeren unnskyldte seg etter kampen med lav sol, noe som dessverre stemmer godt. Så dommeren får ha seg unnskyld denne gangen. Han la seg flat mer eller mindre.

Vi fikk redusere til 3-1 ved Kristin som tuppet ballen i mål bak Finnøys keeper, Kristins feiring av målet var verdt alle inngangspengene. Det ble tap 3-1, nå venter Havørn hjemme på mandag før vi tar sommerferie.

Finnøy - Brodd 3-1 (2-0)
Mål: Kristin
Gule kort: Ingen
Dommer: Arne Risa, Bra, selv om han burde tatt den ene offsiden
Tilskuere: 40

Brodd: Tone Søndeland - Siv Årsland Lunde, Petra Andersson, Ingrid Enersgård, Randi Carlsen (Helle Solgård fra 75) - Kristin Ueland, Tina Tangen, Rebecca Schleier (Karianne Undem fra 82), Helle Solgård (Jaqueline Truong fra 55), Andrea Ullenes (Bente Abramsen fra 67)  og Karianne Undem (Malena Nissen fra 67)

Børs:
*** Rebecca Schleier
**  Siv Årsland Lunde
*   Jaqueline Truong