Brodd - Tjensvoll 2-1. I strålende solsinn og temperaturer oppi 25 grader lå alt til rette for en kjekk fotballkamp på Midjord mandags kveld, når det gjelder været så fikk vi opphold hele kampen, slik pleier det ikke å være når vi spiller kamp.

Brodd gikk ut i en leken 3-5-2 formasjon for anledningen og det skulle gi resultater, vi startet kampen med et godt trykk på motstander uten å få ballen i mål. Så kom Tjensvoll tilbake og klarte nesten å utnytte det av spilte med 3 bak. Det å satse litt mer fremover gav oss resultater når Jaqueline får ballen ved 16 meter streken ute på venstre siden. Hun får skutt med sin venstre fot og ballen fyker i mål bak en utspilt Tjensvollkeeper til 1-0 ledelse.

10 minutter før pause blir det dramatikk på Midjord når Tone får seg en real trøkk med Tjensvolls spiss, hun fortsetter noen minutter til før vi må gjøre endringer på keeperplassen. Da går valget for Petra som tar over som "keeperkungen" eller dronningen hvis man skal ha det helt korrekt. Like før Tone måtte forlate banen med en stor kul på foten sin vartet hun opp med en meget solid benparade. Ikke lenge etter at Tone måtte av banen, forlot også Kristin banen for å finne synet sitt. Malena tok hennes plass imens letingen pågikk. Rett før pause klarte Kathrine å komme til en stor sjanse, men uheldigvis for Brodd og for henne gikk avslutningen i stolpen. 

I 2. omgang gikk vi over til 4 bak og klarte å holde trykket oppe mot Tjensvoll som måtte fremover for å score. De skulle også få sin utligning på corner 20 minutter før slutt. En corner som går rett i mål fort Tjensvoll.

Skulle det bli enda en slik dag der det bare blir nesten?? Trenerduoen Larsen og Svela tar en kjapp diskusjon og blir enige om at 3 poeng til Brodd skulle det bli. 3 mann bak var igjen resepten på å stikke av med vinnermålet. 10 minutter før slutt skulle vi få lønn for strevet. Ett innkast på vår venstre side ender tilslutt hos Maren som knaller ballen mot mål via en Tjensvollspiller og inn i målet til ellevill jubel blant spillere, trenere og fremmøte tilskuere. En ledelse vi ikke gav fra oss, slik at vi kunne slippe jubelen løs når dommer June Bendiksen blåser av kampen. 

Det betyr at laget endelig fikk sin første seier på stor bane (11er fotball) siden oppstarten for damefotballen i 2009, for 2 uker siden tok vi også en historisk seier på 7er siden der vi og tok vår første seier. 

Et lite skår i gleden var at 2 av våre beste spillere mandags kveld måtte til undersøkelse på legevakten, vi har ikke hørt noe enda på hvordan det går med Elin Nordvang og Tone Søndeland, men vi håper det går godt med begge. Gir alt for klubben er et godt tegn.

Neste kamp er borte 19. mai mot topplaget Riska på gress, det vil bli en meget solid test for jentene.

K A M P F A K T A
Brodd - Tjensvoll 2-1 (1-0)
Mål: Jaqueline og Maren
Assist: Uvisst
Gule kort: Ingen
Dommer: June Bendiksen (klarte seg bra)

Brodd: Tone Søndeland (Kathrine Helland fra 35, Andrea Ullenes fra 46) - Elin Nordvang (Marie Danielsen fra 68, Malena Nissen fra 80), Karianne Undem, Petra Andersson - Tina Tangen, Kristin Ueland (Malena Nissen fra 37, Kristin Ueland fra 41), Rebecca Schleier, Maren Ravnås, Randi Carlsen - Jaqueline Truong (Kathine Helland fra 55, Malena Nissen fra 80) og Marie Danielsen (Ingrid Enersgård fra 55)

Raskt etter kampen bestemte undertegnende (Roy) og Egil seg for å gi toppkarakter til alle som spilte, samt spillere som var på kampen, men ikke med i troppen. Dette slo vi fra oss ettersom vi egentlig er et veldig seriøst lag som mangler humor. Vi har derfor tatt en konklusjon og gir dermed kun 3 spillere poeng etter dagens kamp. Klager og slikt sendes klagerådet.

Børs:
*** Petra Andersson
**  Karianne Undem
*   Elin Nordvang