Havørn - Brodd 2-1. Håpet om å ta en historisk seier på stor bane fikk seg en solid knekk borte mot Havørn i det dystre vårværet på Tananger Stadion. Vi kommer med andre ord nærmere og nærmere seieren alle snakker om, men som vi fortsatt må vente på å få feiret.

Kampen mot Havørn startet meget bra vår del, hvor vi faktisk har et såpass stor overtak på Havørn at vi slapp å vri på hodet. Dessverre for Brodd så scoret Havørn på sin første visit på Brodds banehalvdel, altså første gang vi måtte snu på hodet. 
Brodd klarte med andre ord å ikke utnytte overtaket i 1. omgang med scoringer.

I 2. omgang åpnet slusene seg for fulle mugger over Tananger Stadion og det var ikke en tørre paraply å se på Tananger, faktisk var det så gale at vi ikke observerte en eneste paraply. Ettersom Broddspillerene ble fascinert over det rare været på Tananger utnyttet Havørn dette med å score sitt andre mål for dagen. Etter det er vi ikke i nærheten av å være på høyde med spillet vi hadde i 1. omgang, selv om det heller ikke var noe å skrive brev om.

Havørn var ikke gode, det var heller ikke Brodd denne kvelden. Bare Havørn var litt bedre enn oss foran mål og dermed vinner det laget som scorer mest. Denne gangen var det Havørn som scoret mest. Nå får vi glemme denne kampen snarest mulig og se frem til neste kamp som er hjemme mot Tjensvoll mandag kl. 20.00

Forøvrig klarte Kathrine noe ikke resten av laget klarte, det å sette ballen i mål like før slutt.

3. serierunde
Havørn - Brodd 2-1 (1-0)
Mål: Kathrine Helland
Gule kort: Ingen

Brodd: Marie Munthe (Elin Nordvang fra 46) - Tone Søndeland, Petra Andersson, Anne Grethe Høie, Randi Carlsen (Tina Tangen fra 80) - Siv Årsland Lunde (Bente Abramsen fra 70), Rebecca Schleier, Kristin Ueland, Maren Ravnås (Malena Nissen fra 65), Tina Tangen (Kathrine Helland fra 65) og Jaqueline Truong (Marie Danielsen fra 46)

Børs:
*** Petra Andersson
**  Rebecca Schleier
*   Randi Carlsen