Brodd - Lye 3-5. I et fantastisk vårvær på Midjord skulle endelig Brodds beste damer starte serien, hvor motstander Lye sto på andre siden. Lye som tjuvstartet serien uken før med å slå Tjensvoll 5-4. 

I selve kampen startet Lye best de første 15 minuttene og ledet 2-0, etter det kom vi mye mer med i kampen og fortjente vår redusering 5 minutter før pause når Malena kommer seg fri på sin høyreside og legger inn til Jaqueline som får satt en fot på ballen som går i mål bak en utspilt Lye-keeper. Nå hadde Brodd virkelig fått blod på tann, det var derfor kjipt at det var så kort tid til pause.

I pausen fikk Maren sin fortjente pause og ble erstattet av Helle sentralt på midten. Vi hadde virkelig store tro på at dette skulle gå veien for vår del. Dessverre hadde Lye en svært solid spiss som skapte trøbbel for vårt forsvar hver gang hun fikk ballen. Det skulle heller ikke ta lange tid før Lye gikk opp til 3-1. Men skulle vi gi opp for det? Neida, vi malte på og la om til 4-4-2 for å skape mer trykk fremover på banen, det skulle skape resultater. I det 65. minutt kommer plutselig Helle nesten alene med keeper hvor hun lobber over keeper, men ballen skulle ikke i mål før Kristin var frempå og sendte den i nettet til vill jubel på og utenfor banen. Utrolig kjekt å se så mange Brodd supportere på sidelinjen.

Vi var tilbake i kampen, men som ofte før så er det Lye som scorer før oss igjen, dermed 4-2. Brodd kjørte uansett på for nok en redusering og den kom 10 minutter før slutt når Petra slår ett frispark inn i feltet hvor Maren flott stusser ballen videre til Helle som får satt ballen i mål. Vi kjørte virkelig på for utligningen nå, men det skulle ikke vippe Brodd sin vei denne gangen. 4 minutter på overtid fikk Lye økt sin ledelse når dem får ett svært billig straffe som de satte i mål til 5-3, selv om Tone var etter ballen.

En bra kamp av Brodd, nå ser vi frem til neste kamp som er hjemme mot Finnøy mandag 27. april kl. 19.30. Kommer du?

K A M P F A K T A
1. serierunde
Brodd - Lye 3-5 (1-2)
Mål: Jaqueline, Kristin og Helle
Assist: Malena, Helle og Maren
Tilskuere: 35
Dommer: Klarte seg bra

Brodd: Tone - Siv, Anne Grethe, Karianne, Randi - Kristin, Malena, Rebecca, Maren, Tina og Jaqueline
Benyttende reserver: Helle, Marie, Petra og Karen

Børs
***  Kristin
**   Siv
*     Malena