Selvaag Bolig cup ble helgen 2-3 juni arrangert i strålende vær, slik Selvaag Bolig cup på Midjord alltid blir arrangert. Over 30 klubber skal i løpet av de to første helgene i juni besøke Brodd og Midjord. 

Spillere født 2011 og 2010 åpnet turneringen lørdag, mens spillerne født 2009 og 2012 fortsatte festen søndagen. Det ble også spilt kamper på større baner for enkelte lag med spillere født 2011 på søndagen. Det var spillere fra 2004, 2005 og 2006-kullene som tok av seg av dømmingen av kampene, til mye ros. På kjøkkenet, i kiosken og som parkeringsvakter og med andre viktige funksjoner deltok foreldre og trenere i Brodd som ser betydningen av at klubben steller i stand denne folkefesten på Midjord hver juni med dugnadsinnsats flere timer. 

Vi setter umåtelig stor pris på innsatsen som legges ned fra frivillige, og håper enda flere blir med oss på laget allerede kommende helg, slik at belastningen på den enkelte frivillige blir minst mulig. Takk også til de som bakte kaker vi kunne selge. 

Cupgeneralene Kyrre Sanden og Eirik Tjørhom må rettes en spesiell takk. Uten disse ville det aldri blitt noen turnering. Ikke i 2016, ikke i 2017 og i alle fall ikke i 2018. Det er helt utrolig imponerende disse to legger ned for at barn og unge skal få en stor opplevelse. Takk også til G16-trener Roy Larsen og G19-trener Jørgen Bakke som har vært med og hjulpet Kyrre, Eirik og Rune Larsen med mye viktig arbeid gjennom hele helgen. Dere er verdt deres vekt i gull!

Og da har vi ikke glemt fantastiske Gestur Ingvarsson som organiserte fotballtivoli sammen med sitt 2007-kull. En kanonressurs for klubben - på mange områder. Helt fantastisk bra!

Kommende helg blir det spill i 7-er fotball (lørdag) og 9-er fotball (søndag). Ta gjerne kontakt på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. om du vil bidra. Her er det ingen begrensninger i hva du kan få hjelpe til med!

Her er kampoppsettet for lørdag 9. juni

Her er bilder fra helgen 2-3 juni 2018.