2017 er over. Et fantastisk år for Brodd. Spesielt fordi vi i år endelig fikk oss et skikkelig klubbhus etter mange års arbeid. Vi ønsker å takke samarbeidspartnere, trenere, lagledere, frivillige, spillere og supportere for året som har gått - og ønsker alle et godt nyttår! 

Det har vært åpningsfest for det nye huset - men om kort tid kommer selveste ordføreren for å åpne bygget offisielt, altså både garderober, skole og Brodds klubbhusdel. Det gleder vi oss til - selv om vi allerede er godt i gang med å bruke huset både på trening, på kampdager, til bursdager og fester. Men også til bare "å henge", spille spill, trene på treningsrommet, til møter og til pleie av kjennskap og vennskap.

Slik kan du leie Broddhuset!

Det har ikke vært bare-bare å få huset i stand, og trolig vil vi nok levere et underskudd på årets drift som en konsekvens, men vi skal gjennom hardt arbeid og hjelp av gode samarbeidspartnere få økonomien i blå tall igjen allerede i 2018. 

Vi vil spesielt takke våre samarbeidspartnere Selvaag Bolig, Fakta Bygg, NSE-gruppen, Rema 1000, Eiendomsmegler 1, Harry Pepper og Inge Steenslands stiftelse for sitt engasjement i Brodd i 2017. Uten at disse selskapene så nytte i å bidra til vårt gode arbeid, ville hverdagen blitt veldig annerledes på Midjord.

I 2018 innfører vi også idrettsfritidsordning i Brodd. Det betyr at også barn som ikke er superglade i fotball kan få komme seg i organisert aktivitet etter skoletid. Vi bruker Storhaughallen tirsdager og torsdag til all slags fysisk aktivitet for alle barn i barneskolealder. Ta kontakt på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. om dere vil prøve for deres datter eller sønn!

I 2018 har vi ansatt ny A-lagstrener i portugiske Antonio Martins Silva. En svært merittert trener med erfaring fra portugiske akademier, men også norsk toppfotball i FK Haugesund og Kongsvinger starter opp sin jobb i januar. En ressurs vi gleder oss til å bruke på Midjord. Han skal foruten å trene A-laget, også jobbe en dag i uken på FFO hvor han får ansvaret for 2006 og 2007-kullet, og en dag i uken vil han jobbe spesielt med de ivrigste spillerne født 2003-2005. Antonio var inne på intervju til å få jobben som ny hovedtrener for Vikings A-lag, så dette er en mann med kompetanse!

I 2018 stiller vi naturligvis lag i alle aldersklasser i barnefotballen for både jenter og gutter. Vi har fortsatt utfordringer med å holde jentene i ungdomsfotballen, men mange dyktige ressurspersoner jobber knallhardt med å legge til rette for utvikling på dette området. På guttesiden er aktiviteten rekordstor. Mye tyder på at vi stiller tre juniorlag på guttesiden, blant annet. 

På seniorsiden stiller vi lag i både 3, 5 og 6 divisjon herrer, og i 4. divisjon kvinner. I tillegg har vi to 7-er lag for menn og ett for damer. Ja, og så håper vi at gutter 50-laget igjen stiller til seriespill og ikke bare trening.

Brodds Eldre fortsetter å møtes i Broddhuset første mandagen i måneden. Her møtes spillere fra de virkelig gode tidene for å mimre om gamledager, men også for å snakke om dagens Brodd. 

Vi skal fortsette å utdanne trenere gjennom Norges Fotballforbund, vi skal utdanne dommere - og vi skal jobbe med tema som inkludering, skadeforebygging, rus og kriminalitetsbekjempelse og mye mye mer.

Vi skal arrangere Selvaag Bolig Cup - turneringen med værgaranti, og vi skal til Dana Cup og andre turneringer med mange lag!

Vi gleder oss til å ta fatt på et nytt år. Og er du ikke med på laget: Bli med, da vel! Ta kontakt på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller ring på 918 04 332 når det måtte være. 

Og godt nyttår!

Hilsen Øyvind Jacobsen, daglig leder!