Torsdags kveld inviterte Brodd FK til fotballavslutning for alle barne og ungdomslag i klubben. En lang sesong har blitt gjennomført med innsats på topp. Skrubbsår, sklitaklinger, scoringer, jubelscener, entusiasme, glede og ikke minst samhold er noe av grunnene til at så mange barn og unge spiller fotball. Torsdags kveld skulle de alle fra 5-12 år få sin velfortjente pokal for solid innsats i 2017.

Vi kan med trygghet si at det denne kvelden var over 600 i tallet for å overvære årets avslutning. Noe som gir en ekstra godfølelse når ungene henter sin velfortjente pokal foran fullsatt tribune som tar 400.

I ungdomsavdelingen 13-16 år blir det ikke delt ut pokaler til samtlige spillere. Her blir det delt ut innsatspokal og årets mest fremgangsrike spiller (årets spiller)

Følgende priser ble delt ut:
G 13 - 1
Innsatspokal: Vebjørn Langeland Øen
Årets spiller: Herman Ottesen Tendenes

G 13 - 2
Innsatspokal: Cato Gundersen 
Årets spiller: Mertefe Ayazoglu 

J 14
Innsatspokal: Karen Rege Ellingsen
Årets Spiller: Alva Mitchell

G 14
Innsatspokal: Laurits Pedersen Knudsen
Årets Spiller: Nils-Johann Drarvik

G 15:
Innsatspokal: Brage Skjørestad
Årets Spiller: Jonas Leidland Høiby

G 16 - 1:
Innsatspokal: Knut Jan Emre Askeland Houen
Årets Spiller: Gaousso Touroupo Oumar

G 16 - 2:
Innsatspokal: Nicklas Sæbø Hodneland
Årets Spiller: Anders Berg

Vi vil på vegne av Brodd FK takke alle frivillige ledere, trenere og foreldre som legger ned uvurderlig innsats på og utenfor treningsfeltet. Takk går også til spillerene som viser flott Fair Play og er gode ambasadører for klubben vår. Håper på like godt sammarbeid også i 2018. 

Ønsker du å hjelpe til er det bare å ta kontakt.