Tasta - Brodd 3-2. Ein fin høstkveld for fotball på selveste halloween. Der flerne hadde kledd seg ut som spillere og trenere. En kamp som i utgangspunktet ikke hadde noe å si på tabellsituasjonen. For det har vært en tung høst for guttene som har hatt mye marginer i mot, så hvorfor ikke ha det denne kvelden også.

Guttene starter klart best og er det førende laget, Tasta gikk for lange flate baller i bakrom. Der passet Truls og Vetle på at ingen kom forbi, Jonas tok restene av det som kom forbi. Etter 15 minutters spill dra Ali Bayzid seg forbi på venstre kanten og slår ett knallhardt innlegg langs bakken inn på første stolpe hvor Peter Hamre bredsider ballen enkelt i mål til 1-0 ledelse.

Brodd har god kontroll på kampen, men får 2 fryktelige slag i trynet like før pause. 5 minutter før pause slår Tasta en ball i bakrom hvor en Tastaspiller er ca 2-3 meter offside. Så vi ventet på at dommeren skulle blåse for offside. Dette ble ikke gjort, dermed 1-1.
På overtid i 1. omgang scorer Tasta ett nydelig mål som Jonas ikke har noen muligheter for å nå, denne kunne vi unngått om vi var litt mer påskrudd i våre klareringer.

I 2. omgang detter vi litt bakpå og Tasta tar over banespillet, det er dermed mot spillets gang at Ali Bayzid får snudd seg opp på 20 meters hold og banker ballen i mål til utligning 2-2. Det hele virket som å ebbe ut i 2-2, men når vi ofrer litt fremover i banen for å få vinnermålet kommer Tasta plutselig alene med Jonas. Galan hos Tasta gjør ingen feil og sikrer seieren for Tasta.

Veldig surt for guttane som har hatt litt vel mye motgang i 2017. Det kan klages på dommere og marginer, men guttene har også seg selv å skylde på.

Vi får håpe på en bedre sesong i 2018

KAMPFAKTA
Tasta - Brodd 3-2 (2-1)
Mål: Peter Hamre og Ali Bayzid
Assist: Ali Bayzid
Gule kort: Dommeren hadde ikke dette med seg
Dommer: Spiller hos Tasta A-lag
Tilskuere: 2 håndfuller

Brodd: Jonas - Paasche, Truls, Vetle, Benjamin - Rezai - Peter, Brage, Noah, Ali B og Ola
Benyttende reserver: Mark, Jakob og Vebjørn

Børs:
*** Truls
**   Jonas
*    Ali Bayzid