Ålgård - Brodd 3-0. Damelaget gikk søndags kveld på nok ett tap, denne gang var det Ålgård som rett og slett ble for sterke for flaggskipet til Brodd. Måten tapet kommer på er ekstra surt når de får ett billig straffespark i 2. omgang, spesielt med tanke på at vi selv ble snytt for straffespark i 1. omgang på nøyaktig samme hendelse hvor dommer tok fløyten til munnen, men lot være å blåse. Er forsåvidt greit nok å ikke blåse der, men når Ålgård får straffe på en lik hendelse i 2. omgang er det ufattelig surt å tenke på. Ettersom kampen var såpass jevn at det nok hadde blitt slik at det første målet vant. Ålgård scorte nemlig 2 raske mål rett etter det første målet før kampen satte seg igjen.

Veldig kjekt at kretsen satt opp dommertrio til denne kampen, det betyr at det kanskje skal satses litt mer på damefotballen fremover fra kretsen. Dessverre utviste dommertrioen stor usikkerhet på det de foretok seg på banen, men håper det vil komme med årene. Det gjelder både hoveddommer og assistendommere. Så vi får gi de litt tid så vil dette bli bra greier.

Uansett ser vi at det defansive arbeidet som er blitt jobbet med på trening og på taktikktavlen gir resultater, nå skal sant sies at vi har sluppet inn en del mål, men vi ser tydelig forbedring på det defansive. Noe vi tar med oss, så får det offensive komme litt senere. Vi har tross alt kommet i en meget sterk pulje etter at vi tok 2. plass i vårens pulje. Så vi får virkelig kjørt oss denne høsten.

Det virker ihvertfall sånn at vi behersker nivået sånn noenlunde greit.

Grunnet til tapet må vi nok legge skylden på en familiemiddag hvor søndagsretten som ble servert var komler. Trodde alle med litt tradisjon vet at komler kun skal serveres på torsdager og ikke på en søndag. Søndager er det kun kjøttkaker eller koteletter som er godkjent kost. Spilles det kamp torsdag skal det heller ikke serveres komle. Lena Eidsvik ble dessverre utsatt for dette søndags kveld, så tapet legger vi dessverre på komlemiddagen hun fikk i seg denne søndagen. Ellers hadde det nok blitt en lekende lett seier denne kvelden ute på Ålgård. Selv om trenerteamet sporte Ålgårds trenerteam etter nummer til nærmeste kebabkjappe, men fikk dessverre ikke hjelp til å bli kvitt sulten denne kvelden.

Kveldens største prestasjon sto nok Hanne Pollack for når hun klarte å beholde alle kroppsdeler igjen på kroppen etter å ha blitt kluppet ned med 2 fotstakling. Tror aldri i heila mitt liv har sitt en lignende takling på en fotballbane før. Heldigvis var Hanne såpass godt skrudd sammen at ikke hennes høyre fot tok seg en luftetur ned til Kongeparken. Det luktet rødt lange vei av den taklingen. Kampens dommer så ikke sitt snitt i å blåse frispark engang. Svaret dommeren ga etter kampen var enkelt å greit at hu så vi fikk en offside på Ålgård minuttet etterpå så sånn sett fikk vi jo en fordel av det. Så bra observert av kampens dommer som visste det kom en offside minuttet senere.

Neste kamp ut er Vardeneset hjemme 11. september kl. 20.00 på Midjord.

KAMPFAKTA
Ålgård - Brodd 3-0 (0-0)
Mål: Ingen
Assist: Ingen
Gule kort: Fortsatt ingen
Dommertrio: Håper de blir litt tryggere på seg selv i fremtiden
Tilskuere: 50 (veldig godt besøkt)

Brodd: Tone Søndeland - Malena Nissen, Karianne Erland, Frida Skiftestad, Eivor Knudsen (Bente Rønning fra 75) - Maren Ravnås - Lena Eidsvik (Hanne Pollack fra 68), Mari Skiftestad, Kristin Olsen, Maren Rasmussen og Karianne Undem (Katrine Helland fra 46)

Børs:
*** Frida Skiftestad
**  Maren Ravnås
*   Mari Skiftestad