Brodd - Eiger 2-3. Damelaget gikk på ett veldig surt tap når de fikk besøk av Eiger, denne "lille" øyen utenfor Egersund. Eiger er ett nytt bekjentskap for Damelaget og en tøff utfordrer. Eiger skulle dog ikke få det lett med å få med seg 3 poeng hjemover, snarere tvert i mot. Damene gikk respektløst til verks og lot ikke Eiger få komme til de store sjansene i løpet av kampen. For det var hjemmelaget Brodd som var det førende laget denne flotte kvelden på Midjord.

For første gang på lang lang tid startet vi med de samme 11 som starte forige kamp, laget imponerte såpass mot Lura at de fikk fornyet tillit. De unge tekniske jentene fra Eiger fikk virkelig kjørt seg, de var nok litt overrasket over nivået damene til Brodd lå på i denne kampen.

Etter 19 minutters spill er det Brodd som får sitt første corner for kvelden, etter en liten prat i garderoben om cornere så gikk det virkelig veien denne kvelden. Siw slår en innoverskrudd corner rett på pannebrasken til Karianne og i mål. En flott utført corner utført i henhold til innstruks.

Han Adam fikk dessverre ikke være i paradis så altfor lenge når Eiger er frampå på sin høyre side, innlegget som kommer får en lei dupp og går i bane over Tone Søndeland og i mål til 1-1. Lite å gjør med det dessverre.

Så fikk vi ett nytt corner, her var vi rimelig sikre på nye scoring ettersom vi har 100 % uttelling på cornere denne sesongen. Dessverre gikk ikke ballen i mål og statistikken falt drastisk til 50 %. Men det gav heldigvis en nye corner istedenfor. Ettersom vi kun hadde 50 % utbytte nå denne sesongen var vi fortsatt opptimister for scoring. Siw slår denne gang inn fra motsatt side, hun får ballen tilbake igjen ettersom ingen ville ha den først. Runder så av en Eigerspiller og slår hardt inn på første stolpe hvor Kristin Olsen hamrer ballen opp i nettaket til 2-1 ledelse for Brodd 5 minutter før pause. Vi har altså 66 % utnyttelse av cornere denne sesongen. 2-1 sto seg til pause.

Pausepraten gikk for det meste i at vi skulle fortsette i det samme kjøret for å få 3-1 scoringen, samtidig som vi måtte være fokuserte bakover i banen.

I 2. omgang gikk vi ut i ett forykende tempo og var svært nære scoring allerede etter 2 minutters spill av 2. omgang. Det skulle ikke stoppe der. Vi skapte store sjanser med Siw, Maren, Lena m. flerne som burde vært omsatt i scoring. Slik ble det dessverre ikke, vi stanget og stanget. Enten sto keeperen i veien, ellers fikk vi ikke presset ballen mellom stengene til stor frustrasjon.

20 minutter før slutt åpner slusene seg over Midjord, det betydde at Eiger nå skulle vise seg fram. En av Eigers spillere fikk drømmetreff fra 20 meter når hun treffer på hel volley, ett skudd som ender helt nede med stolperoten og i mål. En nydelig scoring dessverre for Brodd sin del.

Etter scoringen rakner det helt for Brodd. Eiger tar fullstendig over ett paralysert Broddlag. 13 minutter senere bommer vi på en klarering som gjør at en Eigers spillere enkelt kan sette ballen i mål bak Tone i Broddmålet. Mye rot fra begge lag mot slutten av kampen som gir store sjanser til begge lag. De siste 4 minuttene parkerte vi nærmest inne i 16 meteren til Eiger. Uten å få ballen i mål.

Det ble dessverre ett surt tap 3-2 denne gangen, vi får håpe på revansje senere i høst.

Neste kamp er borte mot Ålgård søndag kl. 19.00

KAMPFAKTA
Brodd - Eiger 2-3 (2-1)
Mål: Karianne Erland og Kristin Olsen
Assist: Siw Therese Tårnes
Gule kort: ingen
Dommer: God kontroll
Tilskuere: 30 (ble til 10 når de som skulle spille 7er kamp ikke fikk bane og forlot kampen)

Brodd: Tone Søndeland - Malena Nissen (Maren Rasmussen fra 75), Karianne Erland, Frida Skiftestad, Eivor Knudsen - Maren Råvnås (Randi Carlsen fra 60) - Kristin Olsen, Mari Skiftestad, Kristin Ueland, Siw Therese Tårnes og Maren Rasmussen (Lena Eidsvik fra 60)

Børs:
*** Siw Therese Tårnes
**  Kristin Olsen
*    Karianne Erland