Fire ungdomslag har i sommer deltatt på Dana Cup. Gutter 16-1, Gutter 16-2, Gutter 15 og Gutter 13 er tilbake i Stavanger etter gode opplevelser - både på og av banen!

Gutter 13 var laget som gjorde det sportslig best. Laget som har tapt alle seriekampene i eliteserien her hjemme, vant fire av fem kamper og kom seg helt til 1/8-delsfinale i A-sluttspillet. Vi hadde med oss lånespillere fra Hundvåg og Tasta som virkelig bidro til å heve lagets nivå, men alle 19 spillerne fikk rikelig med spilletid i kampene som inkluderte motstandere fra Kristiansand, Hamar, Tyskland, Brasil og Malta! 

Gutter 15 åpnet med seier i gruppespillet mot Ganddal, men måtte nøye seg med B-sluttspill tross god innsats i en sportslig veldig god gruppe. Her ble det tap tidlig etter en spennende straffesparkkonkurranse. Gutter 15 manglet noen spillere, men fikk god hjelp fra enkelte G14-spillere slik at de hadde nok spillere i turneringen. 

Gutter 16-1 kom seg også til A-sluttspillet etter seirer mot Bogafjell 2 og Raufoss, men tap for et brasiliansk lag. I sluttspillet ble det dessverre stopp mot arrangørlaget Hjørring etter at Brodd pådro seg et rødt kort og påfølgende baklengsmål veldig tidlig i kampen. Surt, for vi hadde stor tro på at laget skulle komme seg langt i turneringen. Vidar G16 som vi slo borte i serien kom for eksempel helt til finalen i A-sluttspillet.

Gutter 16-2 fikk også en tøff gruppe innledningsvis, og fant sin plass i B-sluttspillet. Her ble det tidlig exit i en kamp som ble preget av en stygg skade på en av våre spillere. Vi håper Espen kommer seg på beina med det aller første, selv om slutten på Dana Cup ikke ble som han hadde håpet. 

Sosialt har turneringen vært et eventyr. Spillerne fra alle fire lag bodde på samme skole i Hirtshals og viste glitrende oppførsel gjennom hele uken. Med 15 minutter i buss til hovedområdet ble det mye turer på tivoli, i kiosker, på diskotek og enkelte valgte også å møte Liverpool-stjernen Robbie Fowler på hovedbanene. Vi var også på bowling, dro til Fårup Sommerland og nøt det danske sommerværet.

Dette vil vi gjenta neste år. Da håper vi å få med enda flere lag - og spesielt flere jentelag. Planleggingen begynner allerede tidlig nå i høst. Vi kommer sterkt tilbake!

 For flere bilder, trykk her