Brodd - Frøyland 3-2. Brodds gutter 15 lag spilte i februar treningskamp mot nevnte Frøyland, i den kampen ble det stygge siffer. Frøyland vant hele 8-0 i det oppgjøret, noe som gjorde Brodds gutter svært revansjesugne. Håpet om revansje forsvant gradvis etterhvert som forfallene haglet inn på telefonen grunnet skader og sykdom. Mark Ndobo (syk), Ola Sinnes (syk), Ask Simensen (syk), Noah Paulsen (syk), Martin Paasche (skadet), Bår Sliper (skadet), Jakob Solvoll (skadet, Håkon Berntsen (skadet) og Sverre Moe Lundberg (syk).

Uansett så stilte vi det beste laget vi hadde disponibelt denne kvelden, og guttane skulle heller ikke skuffe denne kvelden. Fra dommer Harald Ulseth satte i gang kampen med sin elegante fløytebevegelse til siste fløyteslutt la guttene ned en fantastisk innsats. Selv om flerne av spillerene etterhvert begynte å halte og slite med det ene og det andre, ga de seg aldri. De kjempet med nebb og klør for hverandre, noen av spillerene legger også ned en vannvittig innsats til tross for at de ikke får spise/drikke i løpet av hele dagen grunnet ramadan. Det er intet mindre enn meget imponerende av guttene. Når de i tillegg er lojal mot kampplan så blir guttene belønnet med 3 meget deilige poeng denne kvelden.

Vi måtte låne noen spillere fra G 13 (Vebjørn Langeland Øen og Casper Rønningen) og G 14 (Martin Løining Johnsen og Christoffer Nguyen, dagens bursdagsbarn). Det så ikke ut som om guttene hadde gjort annet enn å spille kamper for G 15 denne sesongen. Undertegnende setter stor pris på at guttene stiller opp og i tillegg leverer maks ute på banen. Så her håper undertegnende på gjentakelse både på trening og kamp.

Selve kampen ble svært jevn i 1. omgang uten at noen av lagene skapte de altfor store sjansene. Det bølget mye frem og tilbake, men bakerst hos Brodd hadde guttene full kontroll. Det ble jobbet knallhardt sammen der bak, Bugra som til vanlig spiller høyre kant storspilte i sin høyre back posisjon. Så det var ikke mye Frøyland hadde å komme med. 5 minutter før pause er det Brodd som er på farten. Ali B tar med seg ballen gjennom en del spillere på sin venstre side, han finner tilslutt Casper Rønningen som lurer av en mann innenfor 16 meteren og blir kraftig dratt i trøyen. Trener Larsen roper på dommer for å få han til å dømme straffe, imens dette skjer har Casper sendt avgårde ett skudd som ruller i en fart på 1 km/t og inn i mål. En deilig scoring av Casper (13) 1-0 står seg også til pause.

I pausen ble det manet virkelig til kamp, dette skulle bli veldig tøft. Ihvertfall med tanke på at vi egentlig ikke hadde noen spillere på benken pga halvskadde spillere. Guttene virket skjerpet og fokusert, de visste at det skulle bli ett blodslit utenom det vanlige i 2. omgang.

Guttene brettet opp ermene og gav virkelig alt i 2. omgang. Etter 47 minutters spill er Casper nok en gang frempå, denne gangen leverer han en flott ball til Brage som setter ballen i mål fra 12 meters hold nede til høyre for keeper. Skulle dette virkelig gå veien???

Så skulle det komme 6 minutter der det virkelig sluknet for guttene. Frøyland scorer 2 mål på 6 minutter og det sto plutselig 2-2. Guttene fikk virkelig en kalddusj, skulle det rakne fullstendig? Frøyland presset veldig på nå, de hadde fått blod på tann. Brodd spilerene ble virkelig baktunge og slet med å komme tilbake i kampen. Det hjalp heller ikke på at Truls Trondsen fikk 5 minutters utvisning 15 minutter før slutt. Det så rett og slett bekmørkt ut. Frøyland var nære på, men klarte ikke å få ballen i mål. Guttene fikk ny giv når de hadde ridd av utvisningen på 5 minutter, selv om det virket veldig stressende ut på banen. 2 minutter før slutt skulle vi få en mulighet vi virkelig skulle ta vare på. Ali B runder av 2-3 mann før han finner Nils Johann inne i 16 meteren, han får avsluttet, men skuddet blir blokkert. Ballen ender opp hos banens minstemann Vebjørn 12 år som er en kald fisk foran mål og setter den sikkert i nettet til vannvittig jubel blant spillere og støtteapparat. Det er nok lenge siden det har blitt jublet så mye på Midjord denne sesongen. Den scoringen var rett og slett fantastisk deilig, spesielt at den gav oss alle 3 poengene. Det at Vebjørn scoret var også fortjent, Vebjørn la ned en syk innsats for laget denne kvelden og hadde null respekt for 3 år eldre gutter. 

3-2 blir også sluttresultatet, noe som gjør muligheten for å kjempe helt i toppen virkelig til stede om guttene også klarer å ta seg av Mastra. Det vil bli en vanskelig nøtt, ettersom guttene i februar her tapte hele 12-0. Klarer de å imponere igjen?

Det finner vi utav på mandag når de spiller hjemme kl. 18.30. Blir du å se?

KAMPFAKTA
Brodd - Frøyland 3-2 (1-0)
Mål: Casper Rønningen, Brage Skjørestad og Vebjørn Langeland Øen
Assist: Ali Bayzid, Casper Rønningen og Nils Johann Dravik
Gule kort: Truls Trondsen
Dommer: Harald Ulseth (God kontroll)
Tilskuere: 30

Brodd: Jonas Høiby - Bugra Øzbal, Vetle Sliper, Truls Trondsen, Christoffer Nguyen - Ali Rezai - Benjamin Berg (Vebjørn Langeland Øen fra 30), Brage Skjørestad, Casper Rønningen (Martin Løining Johnsen fra 72), Martin Løining Johnsen (Nils Johann Dravik fra 60) - Ali Bayzid

Ufattelig vanskelig å gi børs denne kvelden, alle fortjener, men ikke alle som kan få :)

Børs: 
*** Christoffer Nguyen
**  Bugra Øzbal
*   Casper Rønningen