Brodd - Hinna 3-0. Treningsoppmøte har vært så som så, men ingen kan ta fra guttane den fantastiske innsatsen de legge ned i kampenene. Guttene serieåpnet nemlig mot Hinna borte og tapte 4-2, men i Obos Cupen fikk guttene solid revansje når de knuste guttene fra Hinna hele 3-0. Vi stilte 12 disponible spillere til kampen mandags kveld etter en del forfall grunnet skader og reise, derfor var seieren ekstra sterk. Guttene var sulteforet på seier, sist seier kom i slutten av januar. Etter det kommer det en rekke tap, flerne av de av den stygge sorten. I forige kamp mot Sola viste guttene at formen var i anmarsj når de klarte 4-4 borte med 10 mann i over 60 minutt av kampen. Derfor smakte seieren ekstra godt, noe som også betyr at guttene nå er klare for kvartfinale i Obos-Cupen. 

Ettersom vi denne dagen måtte spille på en litt mindre bane, måtte guttene brette opp ermene for å gjøre seg klar for kamp. Mindre bane betyr mer dueller som må vinnes for at ikke motstanderlaget skal få fri bane til mål. Dagens mest irriterende spiller for Hinna var nok vår eminente keeper Jonas Høiby som sto som en vegg. Han var såpass god i denne kampen at han la inn noen "glipper" bare for å irritere litt ekstra.

Etter 10 minutters spill får vi frispark fra 20 meters hold når Ola blir felt, kaptein Brage Skjørestad blir sendt frem for å ta det av Coach Larsen. Brage tenker likt som treneren og plasserer ballen til venstre for keeper. En lekker frisparkscoring av Brage som i flerne kamper har levert meget solid som stopper, selv om han i utgangspunktet spiller sentralt i banen.

Det ble ikke mye finspill i denne kampen, men innsatsen var absolutt på topp. Denne kampen skulle ikke tapes! Etter 25 minutters spill får vi hjørnespark fra venstre som Mark slår inn i feltet. På bakerste stolpe står Ali RRRRRRRRRRezai og header den i mål til 2-0 ledelse. En solid reprise av scoringen vi hadde mot Hinna for litt over en måned siden.

2-0 sto seg også til pause. Her ble guttene manet til kamp, ettersom vi visste at Hinna ikke var fornøyde med sin egen innsats. De ville gå ut i 100 i 2. omgang for en tidlig scoring. Guttene virket fokusert og dro av det værste presset de første 10 minuttene av 2. omgang. Kampen jevnet seg ut igjen og vi skapte noen små sjanser uten uttelling. Like før det var spilt 60 minutt tar Mark og Ali B og bytter posisjon på banen. Det skulle umiddelbart gi suksess i form av scoring. For kun 10 sekunder etterpå har Bugra ballen som han sender til Ali B som drar seg forbi en mann og setter ballen nede til venstre for keeper til 3-0. Feiringen gjøres med å springe bort til treneren for å gi en store klem. Slik idrettsglede varmer ett gammelt fotballhjerte.

Guttene drar i land en fortjent seier, det var ingen tvil om at dette betydde mye for guttene som har lagt ned mye innsats på trening og kamp. Nå fikk de endelig betalt for innsatsen i form av seier mot sterke Hinna.

Jonas står som en vegg bakerst
Håkon leverer en strålende kamp på sin høyre back
Vetle og Brage ofrer seg i alle dueller og må ta stor skyld i at Hinna ikke scorer mål
Benjamin spiller bare bedre og bedre i sin venstre back posisjon, veldig kjekt å se!
Ali Rezai har funnet sin posisjon på banen, fantastisk jobbing og engasjement.
Bugra Øzbal spiller nok en av sine beste kamper for året, springer og springer hele tiden.
Ola spiller opprinnelig høyre kant, men viser at han behersker den sentrale posisjonen med stor ro
Noah ga Hinna spillerene bank i duellene i dag, det er skritt i riktig retning.
Ali bruker rykket til alt det er verdt og gjør Hinnas høyre back svimmel. Trøkker til i alle dueller.
Mark jobber knallhardt alene på topp og gjør Hinnas stoppere frustrerte, er veldig vanskelig å få has på.
Jakob legger ned knallhard innsats når han kommer innpå i uvant posisjon. Gjør som treneren sier. Tommel opp!

Nå venter nye kamp allerede i kveld på Midjord kl. 20.00 mot Stavanger. Vi gleder oss

KAMPFAKTA
Obos-Cupen
Brodd - Hinna 3-0 (2-0)
Mål: Brage Skjørestad, Ali Rezai og Abi Bayzid
Assist: Ola Sinnes, Mark Ndobo og Bugra Øzbal
Gule kort: Ali Rezai og Ola Sinnes
Dommer: God kontroll
Tilskuere: 50

Brodd: Jonas Høiby - Håkon Berntsen, Vetle Sliper, Brage Skjørestad, Benjamin Berg - Ali Rezai - Bugra Øzbal (Jakob Solvoll fra 73), Noah Paulsen, Ola Sinnes, Ali Bayzid og Mark Holm Ndobo

Utrolig vanskelig å ta ut børs i en sånn kamp. Samtlige fortjener, men ikke alle kan få.

Børs:
*** Jonas Høiby
**  Brage Skjørestad
*    Benjamin Berg