Sola 2 - Brodd 4-4. Gutter 15 slet med flerne forfall til tirsdagens kamp mot Sola og måtte tilslutt starte med vår eminente keeper Jonas Høiby på topp. Brodd skulle virkelig få kjørt seg kveldens kamp, spesielt når laget ble redusert til 10 mann når Vetle snubler i Solas spiss som er alene med Nils-Johann like utenfor 16 meteren. Det røde kortet er strengt, men i utgangspunktet kan vi også kalle det korrekt. 10 minutter før hendelsen med Vetle tar vi ledelsen 1-0 med Mark Ndobo etter flott foraribeid fra Jonas og Ali på Brodds venstre side. Mark når ballen før keeper og runder han før han setter ballen i mål.

10 minutt senere skjer nevnte situasjon med Vetle når han får marsjordre. Det hjelper ikke så veldig på våre situasjon med lite spillere. På forhånd tok også Solas trener kontakt med oss med info om at de hadde med seg flerne 1er spillere til kveldens kamp grunnet mange forfall fra deres 2er lag. Det er snakk om 6-7 spillere som spiller på deres elitelag.

Like etterpå scorer Sola på ett corner som skrur rett i mål bak en utspilt Nils i Brodd-målet. Ikke lenge etterpå skjer det en absurd situasjon der Nils tar 5 meter som han sentrer til en av våre spillere som tar ballen langt innenfor 16 meteren. Noe som ifølge regelboken gir nye 5 meter. Det ble derfor veldig mye rot når kampens dommer ikke dømte nye 5 meter, men lot Sola heller få score veldig enkelt 2-1. Heftige protester fra sidelinjen til ingen nytte. Kampens dommer spurte Solas spillere i pausen om vi hadde tatt ballen innenfor 16 meteren, de svarte selvfølgelig nei. Så da var det ikke vits å spørre Brodds spillere om det samme :)

Like før pause legger Sola på til 3-1, det hele ser bekmørkt ut for guttane på Storhaug. I pausen snakket vi kun om å ha troen på det vi holdt på med og legge ned en fantastisk innsats. Så får vi heller telle opp etter kampen hvordan det gikk.

For å sli det slikt, det ble lagt ned en helt fantastisk innsats av guttene i 2. omgang. De sprang, kjempet, taklet og scoret. Det var rett og slett en nytelse å se på hvordan de kjempet sammen som ett lag utpå der. Det skulle også gi gode resultater, for etter 15 minutters spill av 2. omgang hadde guttane snudd kampen til å lede 4-3. Det er bare til å ta av seg hatten for det.

2-3 scoringen kommer av iherdig kjemping av Mark og Ali B på vår venstre side, det jobbes knallhardt i alle dueller der tilslutt Ali B får pirket ballen forbi keeper til 2-3. 2 minutter senere er Noah frempå etter at keeper gir retur på ett frispark fra ca. 20 meter fra Benni. noe som gir utligning til 3-3. Så var spørsmålet om vi skulle legge oss lenger bak, eller å bare kjøre på. Vi gikk for det siste. 5 minutter senere får vi corner. En corner der vi fikk ufatelig mange sjanser til å sette ballen i mål, der tilslutt Ali B tok ansvar og smeller ballen i nettet til 4-3 ledelse og enorm jubel både på og utenfor banen. Guttane har snudd det på bare 15 minutter, nå gjensto bare 25 minutt med knallhard jobbing.

Det bølget mye frem og tilbake, men det var Sola som tok over ett lite iniativ i kampen. De jaktet utligning nå. 12 minutter før slutt kunne vi selv ha avgjort til vår egen fordel. Nok en corner skaper problemer for motstanderen, denne gangen er Sola heldige som ikke slipper inn mål nr. 5. Ali B sikter seg inn på det venstre hjørnet, men er uheldig og treffer Brage på 5 meter. Den ballen hadde uten tvil gått i mål om vi ikke hadde stått i veien. Så bare små marginer gjør at laget ikke står igjen med 3 poeng etter denne kampen. 7 minutter før slutt klarer Sola å utligne til 4-4. Like før slutt prøvde Sola å jukse til seg ett mål med å bruke hånden til å slå ballen i mål, godt at kampens dommer fikk med seg den ugjerningen. Så da ble sluttresultatet 4-4.

Guttane kan være veldig stolte over kampen mot Sola, spesielt med tanke på å spille med 10 mann i 60 minutter av kampen. I tillegg til at vi ikke har hatt over 11 spillere på trening de siste 2 månedene. Uansett kan guttene være stolte over tirsdagens kamp mot Sola. Nå ser vi frem til kamp både mandag og tirsdag i neste uke. Begge kampene er på hjemmebane.

KAMPFAKTA
Sola 2 - Brodd 4-4 (3-1)
Mål: Ali B 2, Mark og Noah
Assist: Ali B, Mark, Benni og Noah.
Rødt kort: Vetle Sliper (19 min)
Dommer: Ukjent
Tilskuere: 30 (10+ hos Brodd og litt kaker og noe ymse. Feite opp trenerene ;) )

Brodd: Nils-Johann - Ask, Brage, Vetle, Benjamin - Ali R, Mark, Ola, Noah, Ali B og Jonas

Børs:
*** Samtlige får børskarakter 3 for fantastisk innsats. Ingen sluntret unna!
**   Foreldrene på siå (+ i bokå for kaka/kjeks)
*     Trenerteamet