Brodd - Hjelmeland 2-3. En jevnspilt kamp, hvor Hjeland dessverre scoret 1 mål mer enn oss. Til tross for mye sykdom og skader denne sesongen, så skal det ikke stå på innsatsen til guttene ihvertfall. De står på til siste slutt og fikk bare nesten betalt i form av 1 poeng i gårsdagens kamp mot Hjelmeland.

Troppen teller i utgangspunktet bare 16 spillere, det innkluderer 2 keeperer. Så vi er i utgangspunktet ganske sårbare når det kommer til kamper. Vi har slitt i hele oppkjøringen, men stiller uansett det sterkeste laget vi har til enhver tid. Martin P (skadet), Bugra (Skadet) og Ask (syk) kunne ikke stille til kampen. G 14 spillerene Christoffer og Martin J var også indisponible. Vi var uansett 14 spillere som var klare til innsats, Sverre deltok fra G14 laget.

Vi sliter med litt dårlige pasningsvalg og at vi er altfor greie spillere utpå banen, kunne tro vi spilte basket og ikke hadde lov til å være borti motstanderlaget. Uansett får vi spillet til å flyte ett par ganger og er nære på å ta ledelsen først i kampen. Dessverre for oss er Hjelmeland effektive og går opp i ledelsen etter 8 minutters spill. Her kommer de rundt på kant og kan slå inn til en Hjelmeland spiller som står helt umarkert. Det er dessverre en dårlig uvane at vi står å ser på ball, fremfor å plukke folk. Heldigvis bedret dette seg en god del utover kampen. Kanskje grunnet en trener på sidelinjen som maste hål i håvet på spillerene om akkurat dette?

Vi skulle utligne til 1-1 etter 13 minutters spill når Mark får ballen ute på sin venstre kant, han tar med seg ballen inn i 16 meteren og legger inn foran mål. Her handser en Hjelmeland spiller og Brodd får korrekt straffe. Mark tar selv straffen og limer den opp under nettaket midt i mål (Hovedbildet). Like etterpå må Vetle gi seg med skade, Sverre erstatter Vetle på Brodds høyre back. 10 minutt før pause er vi veldig gavmilde når vi selv står for en assist til en av Hjelmeland sine spillere som enkelt sender bortelaget i ledelsen 2-1.

I pausen får guttene beskjed om å brette opp ermene og bli med i kampen, samt det at de selv må ha tro på det de holder på med.
I det 2. omgang skal settes i gang får trener beskjed om at både Bår og Sverre må gi seg med skader. På benken har vi en utespiller og en keeper tilgjengelig. Så det var på tide å ta fram hjernen på sidelinjen. Først byttet vi ut Jonas i mål, med Nils-Johann. Det skjedde så mye på kort tid at dette umuligt kan ha skjedd i rekkefølge, eller om hendelsesforløpet stemmer.

Tror at vi får en corner som blir slått inn foran mål og etter mye om og med får Ali B sendt ballen i mål bak Hjelmeland sin keeer. Så setter vi inn Jonas for Bår og Jakob kommer inn for Sverre. Hva som skjedde når, det kan ikke huskes grunnet altfor mye tenking. Er ikke ofte undertegnende tenker, men litt aktivitet var det der oppe allikevell.

Jonas tok plass på spissplassen og Ali B ble sendt ned på høyre backen. 20 minutter ut i 2. omgang prøver en fra Hjelmeland seg på ett langskudd. Det ser ut til at Nils har kontroll, men etter ryktene skal ballen ha flakket litt slik at det var vanskelig å få kontroll på ballen. Dermed tok Hjelmeland på nytt ledelsen. Etter scoringen tar vi veldig over i kampen og er bare maks uheldige at vi ikke får scoring. Like før Hjelmeland sin scoring klarte nesten Jonas å sette ballen i mål bak Hjelm sin keeper. Like før slutt er det ett under at ballen ikke går i mål. Utrolig synd for guttene som legger ned topp innsats. Mark springer rundt og halter, Truls ble tvunget til å spille videre skadet. Så det skal ikke stå på innsatsen.

Noen sier til og med: Det er i motgang vi blir sterkere. Satser på det stemmer, så kommer vi sterkere tilbake i neste kamp.

K A M P F A K T A
Brodd - Hjelmeland 2-3 (1-2)
Mål: Mark og Ali B
Assist: Mark?
Gule kort: Ingen
Dommer: Ronald Urban (god kontroll)
Tilskuere: 20

Brodd: Jonas Høiby (Nils-Johann Dravik fra 43) - Vetle Sliper (Sverre Moe Lundberg fra 15, Jakob Solvoll fra 45) Brage Skjørestad, Truls Trondsen, Benjamin Orlando Berg - Bår Sliper (Jonas Høiby fra 45), Noah Paulsen, Ola Sinnes, Ali Rezai, Mark Ndobo - Ali Bayazid

Børs:
*** Brage Skjørestad
**  Ali Bayazid
*   Benjamin Berg