Brodd får tøffeste åpning mulig i sin deltakelse i Norsk Tipping-ligaen 2017. Motstander er nemlig seriefavoritt Fløy på bortebane 2.påskedag. Bli gjerne med oss i bussen nedover for en god slutt på påsken. Avreise er klokken 10.30.

Fløy rykket ned fra 2.divisjon i fjor, og har et spillermateriale som gjør at de fleste eksperter tipper laget som opprykksfavoritt foran årets sesong. Trener Mathias Andersson med fortid som spiller blant annet i Strømsgodset og Start, disponerer en rekke spillere med erfaring fra høyere nivå - og laget har levert solid i treningskampene, blant annet ved å slå OBOS-ligalaget Jerv, kjøre over Lura i Randaberg Arena, og nå i generalprøven spille uavgjort mot Post Nord-ligalaget Notodden.

Med andre ord en formiddabel oppgave for våre gutter. Brodd er ut fra plassering i fjorårets serie, det svakest rangerte laget i puljen. Vi har fått inn noen gode spillere i vinter som gir større konkurranse i troppen, og det er vi glade for nå. For de siste ukene har nemlig gitt opp en skadesituasjon vi knapt har sett maken til. Ute av spill mot Fløy er blant Jefferson de Souza, Finn Christian Skimmeland Aasheim, Daniel Hoftun, Eden Zormah, Emil Hansen, Erik Garpestad, Petter Olsen Haukali for å nevne noen i tillegg til Julian Veen Uldal og Emil Jesman Sunde fortsatt er i USA, mens både Jørgen Bakke og Fabian Calderon sliter med småskader og får en avklaring på situasjonen på de siste treningene før kampen.

Det betyr at flere våre lovende spillere født 2001 får sjansen i troppen til kampen. En real utfordring for guttene.

Brodd har vært på treningsleir i Malaga like før påske. Svært dårlige baner gjorde oppholdet mest nyttig sosialt, noe som gjør at trener Kristian Sørli, også han med spillererfaring fra Strømsgodet og Start som Fløys trener, må jobbe godt sammen med spillerne når laget trener lørdag og søndag på NSE-banen før avreise mandag til Kristiansand.

Vi ønsker DEG med på turen. Ta med deg venner, familie eller kom alene til Midjord klokken 1030 mandag - og få deg en fin avslutning på påsken med å bli med Brodd til det blide Sørlandet. For selv om oddsene er kraftig imot oss, har vi ikke tenkt å gi fra oss poengene frivillig. Her blir det fight til siste sekund.

Brodds tropp til kampen pr lørdag:
Keepere: Deniss Korneiciks og Anton Kristian Bugge
Forsvar: Krister Landa, Steffen Aavitsland, Petter Midbøe Lunde, Per Kristian Stangeland Nilsen
Midtbane: Adonis Brahimi, Emre Askelund, Daniel Hadland, Gutama Haji (Fabian Calderon og Jørgen Bakke testes)
Angrep: Preben Erland, Adi Dukic, Casper Aalen Norseng, Lars Erik Dahl