Brodd har fått to nye tilvekster i våre forberedelser til regionsligaen 2017. Finn Christian Skimmeland Aasheim (19) og Fredrik Førre (23) ikler seg grønne drakter - og er klare for tjeneste på Midjord.

Eldstemann Fredrik Førre har spilt i Randaberg hele karrieren. Blant annet spilte han syv kamper i Adeccoligaen i 2011-sesongen, bare 18 år gammel. Fredrik er midtbanespiller. God med ballen, kreativ og med skikkelig trøkk i spillet, noe som har gjort ham en hyppig gjest i dommerens notatbok, og dessverre også en del skader. Vi håper Fredrik får justert både temperament og sluppet unna skader i Brodd-drakt i 2017.I så fall har vi fått oss en klasseforsterkning!

Etternavnet Førre klinger for øvrig godt på Midjord. Far Øystein Førre er tidligere Brodd-spiller med en god andel A-kamper i grønt etter at han flyttet fra Randøy til Storhaug.Også onkel Lars Førre har spilt i Brodd, dog bare på B-lag og øvrige aldersbestemte seniorlag. 

Finn Christian Skimmeland Aasheim (19) er lillebror av Vikings Tor Andre Skimmeland Aasheim. Finn Christian kommer fra Sandnes Ulf, hvor han var en del av laget som kvalifiserte seg for semifinalen i junior-NM. Finn Christian har aldersbestemte landskamper for Norge, og er svært ambisiøs og seriøs - noe som vil passe bra til Brodds profil kommende sesong. 19-åringen har spilt på kanten i Sandnes, og har også erfaring fra FK Haugesunds rekruttgruppe.

Trener Kristian Sørli er godt fornøyd med tilvekstene.

– Det er to spillere som er veldig seriøse med fotballen. De vil opp og fram, og vil styrke treningskulturen i laget. Begge kan forsterke laget vårt umiddelbart, sier Sørli.

Foreløpig er det ingen spillere som gir seg i Brodd før neste sesong, noe som betyr at Kristian Sørli foreløpig får en forsterket spillerstall å jobbe med i 2017. At en rekke spillere fra våre G2000 og G2001-lag også banker på døren, lover godt for en tøff vinter.