G 13 kunne i forige uke krone seg som mestre av sin avdeling etter å kjempet en innbitt kamp mot Våganes 2 og Sola 2 gjennom hele sesongen. Det hele ble avgjort på mye bedre målforskjell enn Våganes 2. Trener Sondre Thorsen oppsummerer kampen mot Finnøy i siste serierunde på denne måten:

Brodd G 13 spilte sin siste kamp borte mot Finnøy og vant en sterk seier. Guttene hadde alt å spille for, siden de faktisk kunne krone seg seriemestere om resultatene gikk litt vår vei. Alt vi kunne gjøre var å vinne kampen slik at vi endte opp med like mange poeng som Våganes. Våganes trengte derimot bare å sikre seg et uavgjort slik at det hele var i boks. Heldigvis for oss, så slo Vaulen til og vant hele 4-0, og dermed endte vi opp som vinnere, med en solid borteseier mot Finnøy.

Kampen vår startet tregt, og vi slapp tidlig inn mål i første omgang. Vi hadde nok av sjanser foran mål, men var rett og slett ikke kliniske nok til å utnytte dette. I pausen var det en meget irritert Sondre som måtte minne guttene på hva som sto på spill. I andre omgang triller vi mer ball, og prøver så godt vi kan å komme til sjanser. Og etter hvert kommer sjansene. Og når vi først scorer mål, så stopper vi ikke der. Vi maler på, og Mark scorer ikke mindre enn 3 mål, og sikrer oss seieren. En meget solid kamp fra alle spillere, og vi viste dermed hvorfor vi gikk til topps og at det hele var velfortjent. Alt i alt en god kamp, og et storfornøyd gutter 13, som avsluttet sesongen på topp

Vi gratulerer G 13 med en god sesong og ønsker laget lykke til i neste sesong.