Brodd har 2 seniorlag 7er som spiller seniorfotball i 2016. Det ene av laget har allerede sikret seg seriemesterskapet i avdeling 3, 2 kamper før slutt. Laget står med 9 seirer og 1 uavgjort så langt denne sesongen. Bortekampene mot Suldal og Vidar gjenstår av serien. Laget som består av gamle helter som spilte med Brodds A-lag for 3-4 sesonger tilbake består dette laget av. Du kjenner kanskje Tormod Skavland, Egil Eike, Stian Kristensen, Stig Føyn, Thomas Norheim, Pål Robin Hagen, Trond Kindervåg osv.

Laget står med en målforskjell på 51 scorende mål og 22 innslupne så langt på 10 kamper, noe som gir innholdsrike og målrike kamper. Vi gratulerer laget med seriemesterskapet og ønsker laget lykke til i kampen om kretsmesterskapet.

Det som gjør dette litt ekstra kjekt er at i avdeling 2 spiller det ett annet Broddlag, nemlig Brodd C. Laget har i de 2 siste kampene spilt uavgjort, men leder fortsatt tabellen foran Vidar som er det eneste laget som kan ta igjen Brodd på tabellen. Brodd har 32 poeng etter 13 kampers spill, Vidar med 26 poeng etter 11 kampers spill. Brodd har +20 mål og Vidar har +14 mål, men med 2 kamper mindre spilt. Det går mot en veldig spennende avslutning på sesongen for Brodd C. 

Det kan nemlig bli Brodd mot Brodd i kampen om KM-tittelen i tillegg til møte av vinneren i avdeling 1. Vi ønsker laget lykke til i de siste kampene og krysser fingrene. Det "gror" godt på rekruttlagene til IL Brodd.