Puljespillet er unnagjort og sluttspillkampene er igang nede i Hjørring. Gutter 16 måtte bite i gresset og forlate Dana Cup etter 3-1 tap mot Midtbygden. Gutter 15 klarte å karre seg videre etter straffer mot Viking. Gutter 13 var kun 1 mål unna å komme til A-sluttspillet, spiller heller 16/delsfinale i B-sluttspillet i kveld kl. 20.20.

Her er en liten oppdatering fra kampene som er spilt etter forige oppdatering.

Gutter 16

Spilte siste gruppespilskamp mot Flekkefjord onsdags ettermiddag, laget til Flekkefjord bestod av veldig store spillere og guttene skulle få det tøft i den siste gruppespillskamp. Brodd var hakket bedre spillemessig, men slet med å utnytte det til vår fordel. Lå under 2-1, men utlignet til 2-2 10 minutter før slutt. Flekkefjord var laget som fikk de rette marginene med seg og scoret vinnermålet like før slutt. Dermed endte guttene på 2. plass med 3 poeng. Bedre målforskjell enn de 2 andre lagene på 3 poeng.

I 64/delsfinalen 07.30 torsdags morgen var Midtbygden motstander, ett lag som hadde lånt med seg spillere fra andre klubber. Deriblant Vikings kretskeeper. Fikk en dårlig start og lå under tidlig både 1-0 og 2-0. Reduserte til 2-1 på straffe med Marcus før Midtbygden ikke lenge etterpå la på til 3-1. Brodd misbrukte store sjanser i 1. omgang, men klarte aldri å overliste Midtbygdens keeper i 2. omgang. Dermed var det på hodet ut av turnering for Gutter  16

Gutter 15:

Møtte Nøtterøy i siste gruppespillskamp, det ble en tøff kamp for guttene som lå under 3-0 til pause. Tok seg kraftig opp i 2. omgang spillemessig og klarte 0-0 i den andre omgangen. Endte på en solid 4. plass i puljen, for oss Arsenal-supportere blir det betraktet som ett trofee. Så vi hang ikke med hodet av den grunn.

Møtte torsdags morgen Viking kl. 08.35. Vi kom tidlig under med 1-0, men kjempet oss stadig mer inn i kampen. Vi fikk hyll på byllen 10 minutter før slutt når Casper Aalen Norseng satte ballen kontant i mål til 1-1. Vi hadde også muligheter til å vinne kampen før full tid, men kampen gikk til straffer. Brodd satte alle sine straffer og Casper reddet Vikings første straffe mesterlig. Dermed er laget klar for 32/delsfinale mot Solid kl. 14.00 i ettermiddag.

Gutter 13

Møtte Ham Kam i siste gruppespillskamp og ledet faktisk kampen 1-0, fikk det tilslutt veldig tøft og måtte gi tapt 4-1. Hadde laget tapt 3-1 denne kampen hadde laget vært klar for A-sluttspillet, men guttene må belage seg på 64/delsfinale torsdags kveld i B-sluttspillet. Uansett sterk turnering så langt av gutter 13 gjengen som for første gang spiller 11er

Vi kommer tilbake med mer....